cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 pubg

(Topic created on: 03-22-2022 09:56 PM)
289 Views
Sezer00
Active Level 4
Options
Galaxy A

Selamünaleyküm ya arkadaş ben anlamıyorum 2020 de takır takır a50 oyunda her syde sıfır kasma 6gb ram hakkını veriyordu yaw ondan sonra ne olduysa hepsi çöp oldu ben buraya gönderin ayda yılda 1 atarım param olsa gerçekten 2 di bile samsungdadurmwm ios q geçerim yeter ya ayıptır yazıktır günahtır. 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sezer00,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

6 Comments
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Hocam eğer telefonunuzun garantisi bittiyse custom romlari deneyebilirsiniz ya da Hindistan romunu da deneyebilirsiniz...
Sezer00
Active Level 4
Galaxy A
Valla anlamıyorum onları nasıl oluyo neye yarıyor ki
vecerxtreme
Active Level 7
Galaxy A
Şimdi custom rom demek telefonun kendi yazılımı olmayan android yükselmesidir yani cihaza kendi yazılımı dışında android 11 12 vs. Yuklemektir eğer bu konu hakkında herhangi bir bilginiz yoksa önermem...
Sezer00
Active Level 4
Galaxy A
Yok valla bilgim pek yok hayır yani 6 gb ram sanırsın 2 gb ram öyle kasiyo pubg de anlamadım oyun ekletilerini indirip 60fps yapıp giriyorum 1 2 oyun iyi sonra gene bozuluyor
Aydın__
Active Level 4
Galaxy A
Custom rom onermem imeil numarası klonlanma ihtimali var %50 kart bilgilerin 3. Şahıslarin eline geçebilir
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Sezer00,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.
MOD​