cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 One UI 2.5 Değerlendirme

(Topic created on: 12-21-2020 11:56 AM)
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar 2.5 aydır test edilen güncelleme yayınlandı ve bence beklediğimize deydi çünkü cihazda 

*Aşırı şekilde performans artışı oldu 

*Bataryada ekran açık süresinde azalma yok yani batarya güncelleme ile hiçbir şekilde bozulmamış bunu test ederek bildiriyorum 

*klavye konusu zaten hepiniz biliyorsunuz çok iyi oldu 

*Cihazdaki arayüz çok akıcı oldu 

*Oyun performansı gayet iyi ve ısınma sorunu benim şahsi fikrim gayet düzelmiş 

Olumsuz yanı

* One uı 2.5 güncellemesi daha bir çok cihazdan önce alması gerekiyordu.

* Edge panel one uı 2.5 ile gelmesi gerekiyordu malaelsef gelmedi ama benim tahminim gelirse ocak ayı gelmez ise one uı 3.0 ile alacağız 

One uı 2.5 ta iki sorun 

* Sadece akşam dan sabaha kadar şarj tüketme başladı bende %2 lik bir kayıp oluyor ve bende bu sorun 18 aydır kullandığım cihazda yoktu 

* Yazılımsal olarak şarj dolma süresi yanlış gösteriyor 

A50 kullannan Arkadaşlar sizden bir ricam var bu tek sorunu samsung members a girip hata raporu göndermenizi istiyorum 

Biz A50 kullanıcıları olarak samsung tan çözemediğimiz bir sorunumuz olmadı biz bunu istersek bu iki sorunuda çözeriz daha öncede çok sorunları belirtip çözülmüştü yani arkadaşlar lütfen hata raporu gönderin 
13 Comments
Galaxy A
evet kardeşim edge ui 2.5 gelmesi lazım.dı ve çok uzun süre bekledik gelmesi için yani
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
benim izlenimlerim
şarj dolmasına kalan süreyi yanlış gösteriyor
şarjda yavaşlama var
batarya performansı KESİNLİKLE çok düştü
plüton
Active Level 9
Galaxy A
pil performansı ile ilgili en az 5 tane hata raporu gönderdim dün %100 ile %15 arası ekran açık kalma süresi 6 saat 27 dakika

Screenshot_20201220-203123_One UI Home.jpg

Screenshot_20201220-145148_One UI Home.jpg

Screenshot_20201220-221521_Device care.jpg

Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
senin tek şarjla aldığını ben 3 şarjla zor alıyorum

Screenshot_20201221-121354_Device care_13607.jpg

plüton
Active Level 9
Galaxy A
müzik ve radyo hariç hepsi uyku modunda ekran parlaklığını %3 veya 4 anca minimum pil kaybı yaşayacak şekilde kullanıyorum oyun yok telefonda oyun oynayıp da daha fazla süre alan nasıl oluyor anlamış değilim
Galaxy A
ne kullandığınıza bağlı oyun oynuyorsan normal.
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
neredeyse kullanmamaya çalıştım
parlaklık %10 karanlık mod açık hatta sensors off bile açıktı
plüton
Active Level 9
Galaxy A
kardeşim yüklü oyun yok telefonda oyunsuz süre 6saat 27 dakika oyun yükleyip oynasam en fazla 3 saat anca kullanırım
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Mercimeyk senin pil bitmiş çünkü babam bile 2 gün kullandı ve 7.30 saati geçti ekran açık süresi verdi

sosyal medya ve yotube üzerinden 20 dk pubg ve 11 dk call of ben oynadım