Highlighted
Beginner Level 2

Samsung a50 Network problem **bleep**. I had done everything- reset, hard reset, installed force LTE app but nothing works. I am so pissed off , I swear that I will never buy Samsung anymore and I wouldn't recommend anyone to buy this useless phone.

7 Comments
Highlighted
Beginner Level 2
i also realize this network problem in my Galaxy a50.
Reply
Loading...
Highlighted
Expert Level 2
problem probably in jio because in my device Vi is working perfectly but jio is dancing like sometime gives 1 mbps sometime 10 kbps also it happens on the other devices ( not only in Samsung)
Reply
Loading...
Highlighted
mine too gangam style
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 10
what sim you are using. that may the network provider issue too.
Reply
Loading...
Highlighted
don't reset and hard reset for everything.
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 7
I was having same problem in A50s, then i updated through ODIN, now the problem is fully solved.
Reply
Loading...
Highlighted
Active Level 8

Dear Samsung Member,


Greetings from Samsung Customer Support!


To resolve network issue please follow below given steps:-


1. Check network operators and select automatically (Settings> Connections> Mobile Network>Network operator> select automatically > Tap on OK > Registered on network).


2. Reset the device: settings >General Management > Tap on Reset.
Note: Before reset make sure to have back up of the data via Smart Switch Mobile App
(Install Smart Switch App > Open > Click on Memory Card Icon >Back Up option > Choose the data for Back up > Back Up).


If the issue still persist, kindly register your concern in Samsung Members app (Samsung Members app > Get help > Feedback > Error report/ask question).
Note: Please send device log files within 15 minutes of issue occurrence along with the exact issue details.


Thank you for writing to Samsung.


Warm Regards,
Samsung Customer Support

Reply
Loading...