cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 Netflix sorunu yaşayan varmı?

(Topic created on: 05-22-2020 09:16 PM)
A50_Photography
Active Level 6
Options
Galaxy A

Netflix'te dizi izlerken cihaz arızası oluştu hatası alan varmı?Sorunu nasıl çözebilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Pluvia,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Uygulama giriş bilgilerinizi kaydettikten sonra Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Netflix > Depolama > Veriyi sil adımlarını uygulamanızı ve uygulamayı kaldırıp tekrar kurmanızı rica ederiz.

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

0 Likes
4 Comments
Mercimeyk
Expert Level 3
Galaxy A
Netflix önbelleğini temizlemeyi deneyin
GENCO18
Active Level 6
Galaxy A
ayn android10 dan sonra oldu Çık GIR YAP düzeliyor
FerhatakcA9
Expert Level 4
Galaxy A
Ben A9 kullanıyorum netflix de hiç bi sorun yok gayet iyi izliyebiliyorum
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Pluvia,

Ben Pembe, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.

Uygulama giriş bilgilerinizi kaydettikten sonra Ayarlar > Uygulamalar > Sağ köşe üç nokta > Sistem uygulamalarını göster > Netflix > Depolama > Veriyi sil adımlarını uygulamanızı ve uygulamayı kaldırıp tekrar kurmanızı rica ederiz.

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler.
MOD

0 Likes