Resolved! Solved

Original topic:

A50 Güncellemelerin Neden Gelmediği İçin Cevap Verildi

(Topic created on: 12-16-2021 04:17 PM)
2209 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Merhaba A50 Kullanıcıları,  merakla hepiniz gelicek cevabı bekliyorsunuz 

Cevabı sizlerle paylaşayım ;

image

Gediz moderatör A50 kore cihazını bende biliyorum fârklı bir cihaz olduğunu benim sizden duymak istediğim şey Global hiçbir cihaza güncellemelerin test edilip verilememesinden şikayetçiyim bunun için bir cevap verin

Fotacloud resmi samsung 'un yazılım sitesidir. (Daha önce resmi olduğunu açık bir şekilde gönderi şeklinde anlatım) bu durumda Check firm dolaylı yoldan samsung un resmi sitesi oluyor yazılım tarafında 
yani yazılımları görebiliyoruz bunuda sizde biliyorsunuz aksi taktirde hiçbir check firm paylaşımı yapılamazdı forumda kaldırılırdı.

Benim merak ettiğim durum koreye verilen güncelleme türkiyede veya başka Global sürümlerde test edilip verilmemesi , testler apaçık ortada niye bunun cevabı gelmiyor ?

Ertelenme durumu olsa diyeceğim ama 5 ay oluyor neredeyse, ertelenmez bir güncelleme (bilerek sadece ay sonu güvenlik güncellemeleri teste girip onlar veriliyor )

Peki yukarıda ihtiyaç duyulmadığını söylüyorsunuz eyvallah öyle olsun yaklaşık 2 ay önce gönderdiğim bataryada sorun buldum ve hata raporu gönderdim, cevabına olumlu cevap geldi 

image
Hep güvenlik güncellemesi geliyor 🤔

Çalışmaların başlatıldığını söylediler niye bu ayda güvenlik güncellemesi gelicek? Madem çalışmalar başladıysa sorunları çözen güncelleme gelmesi gerekmez mi ?

Samsung Türkiye verdiğiniz bu cevaplar birbirine uyuşmuyor farkında mısınız ? 🤔🤔

Gerçek bir bilgilendirme yapınız lütfen, bunu hak ediyor A50 kullanıcıları 😍

Sözün bittiği yerdeyiz....

Resolved!
39 Comments
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
Teşekkürler kardeşim, inşallah Samsung sürpriz hazırladığı için sessiz kalıyordur...
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Önemli değil kardeşim, umarım öyledir 😊😊
Selinim
Active Level 5
Galaxy A
Banada verilen cevap bu abim tatmin edici bir açıklama yapılmıyor test edilen guncellemeyi veremiyorlar cok komik çok hayretler içinde takip ediyorum olan biteni😊Screenshot_20211216-192146_Samsung Members.jpgScreenshot_20211216-192153_Samsung Members.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Yaa zaten biz bunları biliyoruz bizim bilmediğimiz cevaplar verilse güzel olur

Şaşırt bizi Samsung Türkiye 😊
Selinim
Active Level 5
Galaxy A
Kesinlikle abim bildiğimiz şeyleri söylüyorlar bizim asıl sorduğumuz şeyin cevabını vermiyorlar bakalim neler olcak görcez abim bu formda senin paylaşımlarını beğeniyorum takip ediyorum😊😊🙏
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Bakalım merakla bekliyoruz yeni cevabı ,teşekkürler kardeşim ilgin için 😊
Selinim
Active Level 5
Galaxy A
İnsAllah abim rica ederim 🤗🤗
bffgbjj
Active Level 7
Galaxy A
3.1.1 Yalan Oldu Güncelmiyiz liste sinde Neden ismi miz yok Neden Anlamıyorum Samsung Merhametin Zeresi yok
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
Güncelleme gerektiğinde mi veriliyor?? Eee o zaman neden 5 aydır U takılı güncelleme test edilip verilmiyor?? Gerekmiyor ise neden 5 ay önce bu güncelleme teste girdi ?? Ve 5 aydır verilmiyor?? Samsung lafı dolandıp aklımızla alay edeceğine kısaca desene Kore kısmına daha çok önem veriyoruz Kore kısmına dolu dolu güncellemeler veriyoruz global kısmı umrumuzda değil desene kısaca AYRIMCI SAMSUNG !!
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Alfatürk,

Yazılım güncellemeleri, cihazda genel bir hata, performansla ilgili bir problem vs. tespit edildiğinde ya da böyle bir durum olası olduğunda önlem amacıyla yayınlanmaktadır. Sizlerin memnun olması için elimizden geleni yaptığımızı bilmenizi isteriz.  Sizlerden gelen talepleri, her zaman değerlendirmekteyiz ve ilgili birimlere iletiyoruz.  SM-A505F Cihazın güncelleme gelişmeleri olduğunda bilgiler http://www.guncelmiyiz.com/ sitemizde paylaşılacaktır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz.

MOD