cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A50 Güncelleme

(Topic created on: 03-04-2022 04:28 PM)
416 Views
Botzexlan
Active Level 7
Options
Galaxy A

A50 cihazının pili artık 4 saat bile dayanmıyor güncelleme lazım. Bu hafta gelme ihtimali nedir? 

16 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
https://r2.community.samsung.com/t5/Samsung-Members/Samsung-members-uygulaması-üzerinden-nasıl-hata-...
Cihazınızda sorun olduğunu düşünüyorsanız hata raporu göndermenizi öneriyorum yukarıda bıraktığın linke tıklayarak hata raporu nasıl gönderilir hakkında detaylı bilgiyi öğrenebilirsiniz
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
One ui 3.1.1 Hindistanda yayınlandı güncelleme içeriğinde pil iyileştirme var yakın zamanda ülkemizde yayınlanacak.
Botzexlan
Active Level 7
Galaxy A
Bu hafta gelecek diye birkaç yorum gördüm cuma günündeyiz sanırım haftaya kaldı
qwertyt
Active Level 6
Galaxy A
Kesinlikle cihazın pili çok kötü oldu. Normalde çoktan gelmeliydi. Hindistan da yayınlanması 1 haftayı da geçti. Sanırım Samsung bize geç verecek güncellemeyi çünkü forumda a50 ve güncelleme hakkındaki paylaşımları da anında kaldırıyorlar yada yorumları kapanıyor.
Botzexlan
Active Level 7
Galaxy A
Klasik samsung önce reklamını yap cihazı aldır sonra yavaş yavaş güncelleme ile berbat duruma getir sonra düzeltme güncellemesi ayağına kaç ay beklet yayınladığı zaman da bakın samsung çözdü havasını ver. Yaptıkları müşteri kaybetmekten başka bir şey değil
qwertyt
Active Level 6
Galaxy A
Bir daha asla Samsung
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardeşim ,

Haftaya gelir kardeşim detayları benim gönderimi mevcut bakabilirsin

Kullancı yorumları pil içim çok olumlu konuşuyorlar en az 1 saat daha fazla ekran açık süresi verdiğini iddia ediyorlar
Botzexlan
Active Level 7
Galaxy A
Peki şu yeniden başlatma sorunu hakkında bir çözüm bulmuşlar mı
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Onun hakkında henüz bilki görmedim ama sorun yaşıyorsun servise veriniz çünkü her A50 cihazında yok garantide ise anakart değişebiliyor duruma göre

Örneğin bizdeki A50 cihazında sorun bulunmamaktadır .