cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 Güncelleme Sonrası İyileşme

(Topic created on: 06-22-2021 07:23 PM)
2265 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Arkadaşlar öncelikle güncelleme bir çok sorunu ortadan kaldırmış gözüküyor hepsini tek tek yazacağım  

* Kamerada ; Gece modu kamerası sorunu düzeldi ve buna ek cihaz ilk çıktığındaki sorun olan video yakın nesneden uzaklaşınca odak sorununuda haziran ayı güncellemesi ile çözülmüştür 😊

*Quick Share geliştirildi

- Quick Share kullanarak Galaxy cihazları arasında dosya paylaşımı iyileştirmesi (sürümü artmıştır )

image

Quick share artık buradan kontrol sağlayabilirsiniz 

*Parmak izi performansı iyileştirildi 

* Ram sorunu yaşayanlar varmış ama bilemedim var mı yok mu bendeki durum böyle 

image

*Genel cihazın performansı iyileştirildi 

* Telefon ,mesajlar, kişiler , kamera vb bazı diğer uygulamaların sürümleri arttı 

* Wifi ve Bluetooth bağlantı dengesi iyileştirildi 

* Batarya için şuan konuşmak yanlış olur çünkü daha en az 2 veya 3 gün geçmesine gerek iyi veya kötü olduğu anlamak için inşallah s10 plus gibi olmuştur 🙏 eğer öyle olduysa bu güncelleme tadından yenmez ben size diyeyim 

*Isınmaya gelirsek bu kullanıcıdan kullanıcıya değişir ama güncelleme ilk yapınca ısındı sonra hemen normale girdi şuan stabil 

*Paylaşma ekranı görünümü değişti

image

*Güncellemeden sonra, güvenlik politikasındaki güncellemeler nedeniyle eski yazılıma geçiş yapamayacaksınız haberiniz olsun .

A50 kullanan arkadaşlar sorunlarınızı belirtiniz ona göre bİzdeki A50 cihazında var ise hata raporunu göndereceğim ve diğer sorunları elimden geldiğince hata raporu ile iletim sağlayacağım 😊

Birkez daha Hata Raporu 'nun işe yaradığını gördüm lütfen arkadaşlar sorunlarınızı açık bir şekilde samsung ekibine iletirseniz gerekli işlemler sağlanıp yeni güncelleme ile düzeltiyorlar 

Samsung Türkiye ekibinede ilgilendiği için teşekkür ederim 😍
47 Comments
Selinim
Active Level 4
Galaxy A
Çok açıklayıcı bir yazi olmuş alfatürk şuan kamerada bir iyileşme görmedim ama aksam karanlik bir alanda gece modunu test edicem ayrıca su tek çekim modu ve pro mod biraz daha geliştirilse güzel olurdu ayrıca pil konusunuda test edicem ısınma biraz var ama keske kamerayı A51 in kamerasi gibi yapsalar 12.0 kamera guncellemesi gelse pro mod ayarları daha ayrıntılı olsa güzel olurdu diye düşünüyorum
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Tek çekim şuan için veirlemdi ama şansı var belki ilerleyen yazılım güncellemesi ile alabilir

Yazılım konsept gereği A50 ve A70 cihazı çok kısıtlı keşke böyle olması

Gece modu düzeldi ben test ettim az önce

Rica ederim kardeşim ne demek 😊
Selinim
Active Level 4
Galaxy A
Sizce pil değerleri nasıl iyimi kötümü tam sarjda önceki gün 1 gün 3 saat yazıyordu ama simdi 23 saat 45 dk düştü bu sorun değildir inşallah değil mi😊😊🤗clipboard_image_1624381266585.jpg
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Bu sadece tahmini yazıyor bu sizin kullanımıza göre değişiyor
Selinim
Active Level 4
Galaxy A
Sizin resimde 1 g 23 saat yazinca acaba pilde sorun mu var dedim kendi kendime pilde yeni değişti 3 ay olmadi😊😊
enes0
Active Level 6
Galaxy A
Pubg mobile ne alemde reis
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Cihazı babam kullanıdpı için pubg yüklü değil ama en son önceki güncellemede oynadığımda bir sıkıntı yoktu ama bu game optimeze servis güncelleme ben yapmıyorum onun iyi yanı olabilir oyunda
qwertyt
Active Level 6
Galaxy A
Şuan arama yapıyorum ve yaklaşık 20 dakikadır kulağımı yaktı yani ısınma olmuyordu önce artmış yani
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Tekrardan iletirim bu ısınma sorununu