cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A50 Android 12 Alıcak mı? Almayacak mı ?

(Topic created on: 08-06-2021 08:17 PM)
1116 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Koreden Yanıt Geldi A50 Cihazına Android 12 alıp almayacağını sorduk Nazif kardeşim ile birlikte ve sonuç olarak olumsuz yanıt direk vermediler

S9 ve Note 9 serisine verildiği olumsuz bir yanıt yok ve bazı 2019 A serilerinede olumsuz yanıt verildi (şuanlık olumsuz bir yanıt yok )

image

image

S10 dan sonra çıkan üst A serileri ve tablettler incelemeye tabi tutulduğu için ve A50 de o listede bulunuyor 

Yani Arkadaşlar şuan kesin bir bilgi yok ama elimden geldiğince önerileri ilettim umarım istediğimiz olur ve cihazın hakkı yenmez 

Daha önce korede A80 ve A50 cihazına one uı 2.5 için inceleme altında demişlerdi ve A50 cihazı one uı 2.5 güncellemesini aldı ama şöyle bir durum olabilr Eğer inceleme altında performansı yetmez ise güncelleme sunulmayabilir ama inşallah bu olmaz cihazların hakkı yenmez .

Burada A50 A70 ve A80 cihazlarının sonuna kadar hakkı var inşallah cihazların hakkı yenmez 
28 Comments
ŞEKERCİZADE
Expert Level 1
Galaxy A
Tüm emeklerin için teşekkür ederiz 😊 umarım hayırlısı olur
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Umarım hayırlısı olur kardeşim
Akyüz
Active Level 10
Galaxy A
Kardeşim tüm uğraşların için teşekkürler umarım dediğin cihazlara android 12 gelir
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Önemli değil kardeşim
Galaxy A
Nasıl, S9la ilgili durum ne 12 alma ihtimali mi var, çünkü 11 almadı ?
Galaxy A
Nasıl yani s9 Android 11 almadan Android 12 alıyor ya dur bi baştan anlar bana benim beyin durdu😅
Galaxy A
Sanırım orda cümle eksik olmuş, gibi yazmayı unutmuş "S9 ve Note 9 serisine verildiği gibi olumsuz bir yanıt yok" olması gerek Gibi olmayınca verilen olumsuz yanıt yok diye bi anlam çıkıyo Türkçe'nin nimetleri 😂
Galaxy A
Hee anladım tşk ederim
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Yok ka android 11 için diyoruz zaten S9 lar için bu 3 büyük güncelleme geçen sene çıktığı için android 11 için kesin olarak çıkmayacağını söylemişlerdi kore ekibi