Resolved! Solved

Original topic:

A50 Android 10 dan Android 9 a düşürme

(Topic created on: 05-31-2020 06:01 PM)
4617 Views
cybercider
Active Level 8
Options
Galaxy A

-Pil performansının düşmesi.

- Kamera daki problemler.
-Son güvenlik güncellemesi sonrası online programlarda yavaşlama.
-9 da olan bazı özelliklerin kaldırılması(bixby home)
Bu nedenlerle Android 9 orjinal sürüme dönmek istiyorum. Odin ile mümkünmüş galiba. Sormak istediğim knox sayacını etkiliyor mu garantiden olmak istemiyorum.
Android 9 dan gayet memnundum güvenlik nedeniyle güncellemek istedim, şu an pişmanım. 
12 Comments
RedDawnツ
Active Level 8
Galaxy A
kardeşim eğer biraz daha beklersen düşürmeye gerek kalmayacak çünkü siz diyorsunuzki hemen gelsin hemen gelirse böyle sıkıntılar olur tekrar güncelleme gelir hata güncellemesi sabredin biraz geç olsun güç olmasın
0 Likes
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
Aceleci değilim lakin her güncellemede başka bir sorun. Bence android 10 kısa vadede stabil olmaz. Ben 9 dan çok memnundum hatta burda yazmıştım and 10 u yüklemem diye ama güvenlikle ilgili bir mevzu oldu ondan yükledim.
0 Likes
androidci
Expert Level 2
Galaxy A
Farklı ülkenin ROM'unu kurmadıktan sonra garantiyi bozacağını düşünmüyorum fakat 🛑ROM yüklemek riskli bir işlemdir,tecrübeniz yoksa,ilk defa yüklüyorsanız çok dikkatli olun.🛑 Android 10'da yaşadığınız bu sorunlar gelen güvenlik ve yama güncellemeleri ile düzelecektir
0 Likes
Galaxy A
Merhaba Arama ekranına *#1234# Yazıp ekran görüntüsünü atabilirmisiniz.
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
ekledim
0 Likes
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
0 Likes
Galaxy A
Maalesef düşüremezsiniz.Odin fail hatası vercek.
cybercider
Active Level 8
Galaxy A
neden en son güvenlik güncellemesi nedeniyle mi? yoksa başka bir program mı gerekli.
0 Likes
Galaxy A
çünkü fddu dan sonra gelen 5 sayısı android 9 un en son sürümünde maalesef 4 eğer 26 MAYIS 'TA gelen mayıs ayı güvenlik güncellemesini yapmasaydınız düşürebilirdiniz.Sürüm düşürebilmek için fddu dan sonraki gelen sayı aynı olması lazım.