- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
04-15-2021
10:50 PM
(Last edited
04-15-2021
10:52 PM
by
Yeşilırmak
) in
Arkadaşlar merhabalar
Solved! Go to Solution.
1 Solution
Accepted Solutions
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2021 05:28 AM (Last edited 04-16-2021 05:29 AM ) in
Galaxy AMerhaba Comradee,
Cihazlarımızda belirtmiş olduğunuz şekilde bir işlem uygulanmamaktadır. Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 10:57 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 11:00 PM in
Galaxy AHer cihaz malaesef büyük güncellemelerden sonra hatalı bir şekilde yayınlanıyor
Kısaca anlatayım
Kamera bir kere bütün kamera modlsrı tekrar kamera yazılımı yazılıyor ve kamerayı tam performansa oturma yapamıyor
Uygulama çökmesi: Bu bir çok cihazda mevcut yakında bir çok Uygulama oğtimize olucaktır
Ram sorunu : bendeki A50 de çok ram sorunu olmadı ama düzeltilecek problem
Pil ise samsung a kalmış düzeltilip düzelltimemesi
Bu sorunları samsung members üzerinden hata raporu gönderdik ve benim gödnrimdiğim hata raporu şuan yurt dışı ofisinde test ediliyor
Yeni gelicek güncellemesi düzeltme güncellemesi test edliyor en yakın zamanda yayınlanması dileğiyle
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 11:09 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 11:01 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 11:13 PM (Last edited 04-15-2021 11:14 PM ) in
Galaxy ASize katılıyorum ve ayrı olarak şunları eklemek istiyorum.
》Kamera konusunda A50 çok kötü durumda neredeyse kameradaki her mod bozuk durumda bunların en kötü durumda olanı GECE MODU ve HDR tam düzgün çalışmıyor.
》Ram kötü durumda göndermiş olduğum 2 hata raporuna olumlu cevap verildi ve gerekli testlerin başlandığı söylendi yakın zamanda gelecek güncellemeyle düzelecektir.
》Pil durumu bende iyi fakat Android 10'a göre başarısız durumda yine göndermiş olduğum Hata raporuna olumlu bir dönüş aldım ve gerekli incelemelerde bulunacaklarını söylediler.
■ A50 hakkında ayrıntılı bir gönderi oluşturdum linke tıklayıp bakmanızı öneririm.
https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A50-Android-11-Sorunlar%C4%B1-ve-3-Y%C4%B1l-G%C3%BCncel...
TEŞEKKÜRLER.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 11:15 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-15-2021 11:19 PM in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2021 12:02 AM (Last edited 04-16-2021 12:02 AM ) in
Galaxy A- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2021 05:28 AM (Last edited 04-16-2021 05:29 AM ) in
Galaxy AMerhaba Comradee,
Cihazlarımızda belirtmiş olduğunuz şekilde bir işlem uygulanmamaktadır. Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD