Resolved! Solved

Original topic:

A50 3.1 kişisel fikrim

(Topic created on: 04-15-2021 10:50 PM)
593 Views
Comradee
Active Level 7
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhabalar 

Biliyorsunuz ki Son güncelleme 3.1 11 bir çok kullanıcı şikayetçi memnun değil. Şunu anladım ki samsungun politikası bu 2 senesini dolduran cihazları güncellemeler ile bilinçli bir şekilde yavaşlatıp performanslarını düşürüyorlar. Bunun nedeni çok basit kullanıcıları yeni üst model cihaz almaya teşvik etmek. 
Mesela Iphone da aynı politika yüzünden davalık oldu ve güncellemeler ile cihazları yavaşlattıklarını itiraf ettiler ve yüklü tazminat ödediler.. 

FARKINDA MISINIZ??
-KAMERA 
-PİL 
-RAM
-ÇEKİM GÜCÜ 
-UYGULAMA ÇÖKMELERİ
-OYUN PERFORMANSLARI
Hepsi son güncellemeden sonra daha kötü hale geldi. 
Güncellemede yaptıkları tek şey görsel tasarım + edge panel bu kadar geriye kalan herşey çok berbat. 
Resmen edge panel ve görsel tasarım ile insanların gözünü boyadılar. 
Halbuki ki bir telefonun en önemli 3 özelliği RAM PİL ve KAMERADIR bunlara öncelik verilmesi gerekirken samsung görsel tasarıma öncelik verdi ve sonuç ortada. 
Şimdi görsel tasarım ve edge panelinize sarılıp öperek güle güle kullanın... 
Saygılar... 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Comradee,

Cihazlarımızda belirtmiş olduğunuz şekilde bir işlem uygulanmamaktadır. Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

View solution in context

0 Likes
9 Comments
alosmann
Active Level 6
Galaxy A
Sonuna kadar haklısın kardeşim telefonda ne kamera kaldı ne batarya hepsi bitik durumda umarım yeni güncelleme sorunları çözer
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba kardrşim

Her cihaz malaesef büyük güncellemelerden sonra hatalı bir şekilde yayınlanıyor

Kısaca anlatayım

Kamera bir kere bütün kamera modlsrı tekrar kamera yazılımı yazılıyor ve kamerayı tam performansa oturma yapamıyor

Uygulama çökmesi: Bu bir çok cihazda mevcut yakında bir çok Uygulama oğtimize olucaktır

Ram sorunu : bendeki A50 de çok ram sorunu olmadı ama düzeltilecek problem

Pil ise samsung a kalmış düzeltilip düzelltimemesi

Bu sorunları samsung members üzerinden hata raporu gönderdik ve benim gödnrimdiğim hata raporu şuan yurt dışı ofisinde test ediliyor

Yeni gelicek güncellemesi düzeltme güncellemesi test edliyor en yakın zamanda yayınlanması dileğiyle
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
Umarım bu sorunlar optimize edilir. Benim acelem yok 3 ayda yapsınlar yeter ki adam akıllı düzgün güncelleme yapsınlar.
Çekuuu
Active Level 3
Galaxy A
Cidden ben de bu görüşe katılıyorum hergün güncelleme nerde kaldı diye sohbet açanlar vardı güncelleme aldıktan sonra da markaya beddua ediyorlar şuan yani diyecek pek bir şey yok demekki hakediyoruz
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Merhaba Comradee,

Size katılıyorum ve ayrı olarak şunları eklemek istiyorum.

》Kamera konusunda A50 çok kötü durumda neredeyse kameradaki her mod bozuk durumda bunların en kötü durumda olanı GECE MODU ve HDR tam düzgün çalışmıyor.

》Ram kötü durumda göndermiş olduğum 2 hata raporuna olumlu cevap verildi ve gerekli testlerin başlandığı söylendi yakın zamanda gelecek güncellemeyle düzelecektir.

》Pil durumu bende iyi fakat Android 10'a göre başarısız durumda yine göndermiş olduğum Hata raporuna olumlu bir dönüş aldım ve gerekli incelemelerde bulunacaklarını söylediler.

■ A50 hakkında ayrıntılı bir gönderi oluşturdum linke tıklayıp bakmanızı öneririm.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-A/A50-Android-11-Sorunlar%C4%B1-ve-3-Y%C4%B1l-G%C3%BCncel...

TEŞEKKÜRLER.
Comradee
Active Level 7
Galaxy A
Umarım kardeşim ilgin ve çaban için teşekkürler..
YiğitS10Plus
Active Level 10
Galaxy A
Rica ederim kardeşim 😊
enteIferidun
Expert Level 5
Galaxy A
Katılıyorum. Google Camera ile stok kamera arasında aşikar bir farklılık görüyorum ve bu nedenle bu cihazlara kesinlikle kamera alanında değişikliklerin yapılmasını gerekli buluyorum.
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Comradee,

Cihazlarımızda belirtmiş olduğunuz şekilde bir işlem uygulanmamaktadır. Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://publish.samsungsimulator.com/simulator/4d6a7070-2a73-47d6-8502-af588714f001/#!topic/yard%C4%...

Teşekkürler.

MOD​

0 Likes