Original topic:

A36 aldim 2 ay falan oldu sarji cok hizli bitiyo

(Topic created on: 08-07-2025 11:20 PM)
125 Views
a36aldigimapismanim
Active Level 1
Options
Galaxy A

Oyun cok oynamiyorum nadirdir. Bazen arkadaşımla görüntülü konuşurken bile hafif kasiyo ve isiniyo. Telefonu aldigimdan beri sarjina alışamadım cok hizli bitiyor. Bütün gun tiktok yada instagramda geziniyorum. O kadar cok sarja takıyorum ki pil döngüsü 84 ama pil sagligi 100. Asla sarjda kullanmıyorum 

9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
evet
0 Likes
Galaxy A
Sence aldigim yere götürüp servise vermeliyim. Burda baska sarj sorunlarıda gördüm ya telefonlar normal yada biz fazla telefon bagimlisiyiz
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Bence senle alakalı birsey degil ya bataryası tam düzene oturmamış yada yazılımsal'da olabilir bi servise danış nereden aldınız
0 Likes
Galaxy A
Media markt hani bazen sarji iyi gidiyo bu paylasimi yaparken 51 fln di sarjim suan 46 ama bazen gercekten cok hizli gidiyo
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Şimdi şöyle eğer ilk 6 ay içerisinde herhangi birsey olursa iade etme hakkın var media markt belki kabul etmeye bilir yüzde 50 ihtimal bazı mağazalar kabul ediyo ama sana tavsiyem bir samsung servisine git durumu bildir birde servis raporu vs iste tekrar media markt a göster veya direkt tüketici mahkemesine başvurursa zaten senin lehine çıkacaktır böylece iade de verebilirsin yada serviste batarya degisimi iste ücret çıkacağını sanmıyorum
Galaxy A
Tesekkur ederim arastiricagim
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Sanırım e devlet üzerinden de başvurusu yapılabiliyormuş umarım sorununuza çözüm bulur servis
0 Likes
TALHA-A54
Active Level 7
Galaxy A
Mediamarkt üzerinden gönderirsen 1 hafta rahat beklersin direkt kendin verirsen servise gün içinde de alabilirsin cihazıni
0 Likes
Ramocann
Active Level 6
Galaxy A
Hocam kullanmadığın servisleri durdur, çoğu servis aktif olur cihaz kurulumunda. Tek tek kapatabileceğin çok ayar var. Mesela yazdırma hizmeti, kurulumda aktif olur ama cihazınla çıktı almayacaksan açık olması gereksiz çünkü sürekli etrafta yazıcı arar. Bluetooth taraması ve wifi taraması, bunlar da aktif olur kurulumda ve uygulamalar kullanılmıyorken bile arka planda tarama yapar, gereksizdir oysa, kapatılabilir. Yakınlardaki cihazları arama kapatılabilir, Google hizmetlerde ayrıca Google amcanın yakınlardaki cihazları aradığı bir ayar da mevcut o da kapatılabilir.. bunların hepsi pil harcar ve işlemciyi yorar.