Resolved! Solved

Original topic:

A36 ım şarjı çok çabuk bitiyor

(Topic created on: 09-02-2025 07:52 PM)
183 Views
berat42vanlı
Active Level 6
Options
Galaxy A

2 3 gündrü böyle nedenini anlayamadım bitin bildirim her şeyi kapatıyorum kullanımda şarjı çabuk bitiyor bir günü nerdeyse çıkarmıyor servise söylesen mi yoksa herkez dw mi var bu sorun 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Grafik atar mısın?

View solution in context

0 Likes
Solution
Karma6
Active Level 3
Galaxy A
Aynı cihazı ilk aldığımda aynı durumu yaşıyordum şuan hiçbir sorun yok önerim geliştirici seçeneklerinden animasyonları 0.5 olacak şekilde kısabilirsin koyu tema açmak ve çok fazla widget varsa sayısını azaltman, gereksiz arka plan uygulamalarını kapatman, düzenli olarak cihazı optimize etmende ciddi **bleep** yaratır

View solution in context

0 Likes
11 Comments
Solution
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Grafik atar mısın?
0 Likes
berat42vanlı
Active Level 6
Galaxy A
Dakika olarak hesaplıyorum çok huzlı gidiyor1756832084479.png
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
Normal sıkıntı yok
berat42vanlı
Active Level 6
Galaxy A
Bir daha sorunum var yani tekefonu kapatım bir yere gidiyorum. 30 40 dk lık %1 şarj düşüyor arka planda bişey olmaması bildirim gelmemesine ragmen
0 Likes
OğuzS25
Expert Level 5
Galaxy A
O da normal
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
%55 şarj ile 5 saat açık ekran süresi vermiş ayrıyaten 12.5 saatte ekran kapalı yani boştaymış, kesinlikle normal endişelenecek bir durum yok.
0 Likes
berat42vanlı
Active Level 6
Galaxy A
Çok da şarja takan biri değilim yani dedim en fazla kaç saat gidiyır 5 6 dk bir gidiyır bazen 4 dk fln düşüyor
0 Likes
Solution
Karma6
Active Level 3
Galaxy A
Aynı cihazı ilk aldığımda aynı durumu yaşıyordum şuan hiçbir sorun yok önerim geliştirici seçeneklerinden animasyonları 0.5 olacak şekilde kısabilirsin koyu tema açmak ve çok fazla widget varsa sayısını azaltman, gereksiz arka plan uygulamalarını kapatman, düzenli olarak cihazı optimize etmende ciddi **bleep** yaratır
0 Likes
berat42vanlı
Active Level 6
Galaxy A
Deniyecem teşekkür ederim