cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35

(Topic created on: 12-09-2024 09:44 PM)
111 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar A35 kullananlar yazabilir mi? Kız kardeşime A35 alacağız da yılbaşında ama forumda görmüştüm bir ara A35 de buglar varmış sizde de buglar var mı?

11 Comments
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
Alınır a16 da olabilir
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Önceden samsung j6+ plus kullanıyorduk beraber sonra A51 kullanmıştım A51 kardeşime verdim bende A54 aldım ama telefon alma zamanı geldi eski olsa da ama o yüzden yeni telefon alacağız zaten A51 kamera iyi değil
FatihS22
Expert Level 2
Galaxy A
A16 güncelleme desteği iyi
A35 de fena değil karşılaştırıp bak fiyatlarını da göze alarak
SanalYargıç
Expert Level 4
Galaxy A
Kardeşim ben 4-5 ayda kullanıyorum ve Hatta vardı ama güzelden bu son güncellemede
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
A55 e bakıyorduk ama ön kamera iyi değil bende önermedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ön Kamerayı Çok Takmamak Gerekir A55 Çok İyi Bir Cihaz Çünkü Bence Kaçırmayın
İntegrall
Beginner Level 5
Galaxy A
Genel olarak güzel telefon. Ancak ben kablolu kulaklık kullanıyorum ve o konuda bazı sorunlar oluyor. Bazen kulaklıkta sorun olmamasına rağmen ses gidiyor ya da kulaklığı çok kısık seste kullanırsam da ses gidip gidip geliyor. Sesi açınca düzeliyor. Buna benzer ufak tefek sorunları olabiliyor ama yine de memnunum.
meteA35
Active Level 6
Galaxy A
Bug vardı güncelleme ile geçti zaten her telefonda olan bişey ben şahsen öneriyorum şarjı çok iyi gidiyor 120hz de biraz hızlı bitiyor ve arada ısınıyor kamera konusunda tam fiyat performans kameraya sahip 3 4 yıl götürür
samsa-s900
Active Level 4
Galaxy A
A35 kullanıyorum mükemmel telefon kasmiyor he emin olmazsan a55 alabilirsin telefonun arkası cam olduğu için sert kilif almanızı öneririm