cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A35 titreşim neden böyle

(Topic created on: 03-22-2025 11:49 PM)
234 Views
kerim730_exynos_A35
Expert Level 5
Options
Galaxy A

Şimdi sizlere şöyle anlatayım

2 tip titreşim motoru var bunlardan biri yıllardır olan sıradan telefon titreşimi ikincisi ise daha yeni olan bir titreşim ikinci titreşim telefon titrerken daha tok biçimde oluyor 

Mesela titreşim modeli ayarlarken ikinciyi kullanan telefonlarda daha çok seçenek oluyor bu bu titreşim motoru zaten yeni tüm s serilerinde var bunu zaten eski veya bu titreşimin olmadığı bir cihazdan bu titreşimden olan cihaza geçenler farketmiştir. 

Ama benim zoruma giden şey bu titreşimin a54 te olup a35 te olmaması a35 inki bu yüzden hem daha az hissediliyor hem o hissi vermiyor ben bir tanıdığımın telefonu olan a54 te bu titreşimi hissedince hem çok şaşırdım hem zoruma gitti samsung niye böyle birşey yaptı😟

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Böyle bir fa.rk olmalı ki cihaz satılsın hocam. Maalesef pazarlama stratejisi böyle işliyor

View solution in context

21 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
A serisinden ziyade daha geniş çerçeveye bakalım:

Yakın bir gelecekte orta segment piyasasının pazar payının büyük ölçüde gerilemesi kaçınılmaz. Çünkü orta segmentte Amiral serilerinde olduğu gibi dev bir atılım görmek neredeyse imkansız hale geldi.

A serileri de bu bataklığa sürüklendi mecburen. A5x serisi A3x serisinden ayrılmak zorunda. A5x daha güncel bir teknolojiye kavuştuğu zaman A3x serisi de daha üst bir seviyeye adım atacaktır
Galaxy A
Evet haklısınız ama böyle neredeyse birbirinin aynısı olan bir telefonda böyle bir far.k beklemezdim
0 Likes
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Böyle bir fa.rk olmalı ki cihaz satılsın hocam. Maalesef pazarlama stratejisi böyle işliyor
Galaxy A
Bunu böyle kabullenmem gerekiyor artık yorumlarınız için teşekkürler hocam 🙏
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim hocam 🙏🏻. Maalesef kabul etmekten başka çaremiz yok
0 Likes
Galaxy A
Maalesef. muhtemelen bir dahaki sefer s serisi alırım ve böyle ufak tefek sorunlar ile uğraşmak zorunda kalmam
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Farklı bir marka deneyimlemek istiyorum ben açıkçası hocam. Samsung iyi hoş yine vazgeçmem. Ama kenarda köşede farklı birşey dursa fena olmaz. Değişiklik istediğim zaman biraz kullanır sonra geri dönerim. Samsung'un amiral gemilerini biliyoruz zaten güçlüler. Ancak diğerleri ne alemde bir fikrim yok
0 Likes
Galaxy A
Bende uzun yıllar samsung kullandım sadece geçen sene başka bir marka deneyimlemek için redmi ye geçtim bir yıldan biraz daha fazla kullandım aslında arayüzünü samsungtan daha çok beğendim ama asıl sorun olan telefonda yazılımsal sorunlar olmasıydı orta segment olduğu içinmi bilmiyorum ama redmiden devam etmek istemedim tekrar samsunga döndüm
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Ben daha çok Nothing gibi daha yeni emekleyen bir marka düşünüyorum hocam. Çok ilgimi çekiyor
0 Likes