Original topic:

A35 telefonumda güncelleme yapmalımıyım

(Topic created on: 10-12-2025 03:51 PM)
199 Views
umutha66
Active Level 3
Options
Galaxy A

A35 e on.uı 8 gelmiş sizce güncelleme yapmalımıyım kasma donma vs olurmu güncelleyenler yazsın

22 Comments
umutha66
Active Level 3
Galaxy A
Aynen doğru diyorsun hava durumu ve bazı ince şeyleri değiştirmişler maksat telofon güncel olsun
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Hocam güncelleme de ram kullanımı biraz düşmüş.Pil konusunda da 60 hzdeyken %100 iken ekran açık süresi 7 saat 40 dakika alıyor,One Ui 6 da bu süre 8.30'tu ordan anlayabilirsiniz güncellemelerin telefonları öldürdüğünü sırf başka telefon almamız için planlı eskitiyorlar telefonları.One ui 7 de ise max 8 saat alıyodu yani One Ui 8 de 20 dk düşürmüşler.Ama bu süreleri konum kapalıyken bütün tasarruf ayarlarını yapınca ve güç tasarruf modu açık değilken ki sonuçlar benim test ettiğim sonuçlar.Animasyonda sorun yok one ui 7 ye göre one ui 8 de geliştirme var bunun hissiyatını veriyor.Başka bi olumsuz yanını görmedim.Sadece pil 8 saat dayanamıyo açık kalmaya 7 saat 40 dakika dayanabiliyo ondan sonra telefonun şarjı bitip kapanıyo.Aha bu arada 120 hz'i bahsetmiyorum bile max 4.30 saat alıyo %100 iken pil.Yani 120 Hz açık ekran süresi sonuçları A35 de vasat bildiğin çöp olmuş yani.One ui 6 da bu sonuç 6.30 7 saatlere kadar çıkabiliyodu 120 hzdeyken sırf pili öldürmek için ve 1 yıllık cihazı erkenden çöp ediyorlar 120 hz alanlar mecburen sürekli şarj edicekler ve buda bataryanın ölmesine yol açıcak o yüzden bilerek ve özellikle 120 hzin üzerinde duruyorlar çünkü bütün herkesin 120 hzi kullandığını biliyorlar insanlar 120 hz e mecbur kaldıkları için ve Samsungta bunu bildiği için bilerek yapıyo yani telefon ölsün diye
0 Likes
umutha66
Active Level 3
Galaxy A
Sen güncelledinmi