Original topic:

A35 pil performansı 💥

(Topic created on: 01-14-2026 09:05 PM)
339 Views
seko-a35
Active Level 5
Options
Galaxy A

image

Arkadaşlar bu önceki test 

image

Bu da sonraki test ve ben gerçekten kafayı yiyeceğim acaba bataryam mı bozuk. Biri %71 kullanım ile 4 saat 25dk biri %95 kullanım ile 4 saat 11 dk böyle bir saçmalık olabilir mi yahu?
18 Comments
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Arka planda birşey pili içmiş gibi
seko-a35
Active Level 5
Galaxy A
Arka planda etkin olan bir tek registar var o kadar içmiş olabilir mi veya başka ne olabilir sence?
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
İnsta çok şarj yemiş ve yiyorda.Hocam formatlama imkanı varsa formatlayın.Her gelen güncelleme de yeni dosya olduğu için önce ki sürümde ki dosyayla çarpışıyor ve cihaz olumsuz etkilenebilir.Bakın ssteki sonucu formatladıktan sonra aldım.Sizde deneyin isterseniz.Cihazım ❤A35=AŞK❤1768414160377.jpg
seko-a35
Active Level 5
Galaxy A
Hocam şuanlık formatlamak istemiyorum ama formatlamaktan kastın telefonu fabrika ayarlarına döndürmek mi?
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Herşeyin silinmesi demek.Yedekleme yapın.Hesapların oyun,sosyal medya vs şifrelerini bir kağıda yazın.Rehberi de şifresini bildiğiniz bir gmaile aktarın ben öyle yapıyorum çünkü.Sim kartına veya telefonda sıkıntı olursa numaralar gitmesin diye önlem aldım.Mesela telefon değiştirdiğimde gmail ile giriyorum rehberde direk no gözüküyor uğraşmıyorum onun,bunun nosunu almakla felan.Fotoları da yedekleyin.
seko-a35
Active Level 5
Galaxy A
Hocam fotoğrafları nereye yedekleyebilirim?
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam samsung account üzerinden veya google üzerinden o yerleri ss atıyorum
seko-a35
Active Level 5
Galaxy A
Atın hocam bekliyorum teşekkürler
Burak_A35_5G
Expert Level 5
Galaxy A
Bunlar.Veya her 2sinden de yedekleme yapabilirsiniz.Formatladıktan sonra yedeklediğiniz whatsap felan indirmeyin direk play storeden indirin.Uygulamayı yedeklediğiniz için çalışmaz.1768414543567.jpg1768414543586.jpg