Original topic:

A35 mobil paylaşımı sorunu!

(Topic created on: 12-04-2025 06:24 PM)
95 Views
FurkanOrduTR
Active Level 7
Options
Galaxy A

Tek istediğim telefonun interneti ile tabletten wild rift oynamak ama maç boyu 50 defa internet kesiliyor. Koridordan 5-0 çıktım kesilme başlayınca 6-6 oldum. 20 dk'lık maçta 50 defa kesiliyor. Sinirden telefonu kırıp en ucuz farklı marka telefona geçebilirim her an. Telefon değişmekten başka çözüm önerisi olan varsa çok minnettar kalırım. Kykda kalıyorum wifi yok o yüzden mobil şart, ek olarak operatörde sorun yok, geçen sene oda sorunluydu elli defa şikayet edince düzelttiler. İnternette bulduğum her çözümü denedim hiç biri işe yaramadı, keyfine göre kesilme sıklığı çok değişken. Daha öncedende paylaşmıştım ama işe yarar bi çözüm yoktu belki bu sefer çıkar dedim.

8 Comments
Galaxy A
Operatör ile ilgili olabilir
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Ping ve hız iyi başka bişey varsa bilemiyorum. Bi kaç sene önce, redmi note 8 kullanırken paylaşımı yine **bleep** kullanıyordum ama hiç bir sorun yaşamamıştım.
0 Likes
Galaxy A
Beşn a35 te internet paylaşımında sorun yaşamamıştım
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Bende şimdiye kadar hiç farketmedim, dizi film izlerken hiç belli olmuyor ama oyunda internet kesildiği zaman bağlanması zaman aldığı için göze çok batıyor. Sorun ne ile ilgili hiç bi fikrim yok belkide oyundadır ama oyunda olsa evdede sorun çıkarması gerekirdi bilemiyorum. Kardeşimin telefonuna bağlandığımdada sorun yaşamamıştım ama o vodofone kullanıyordu. Sorun belki türk telekomdur dicem ama deneme şansım yok 20gblik oyunu telefona mobille indiremem şuan :)
VuralPegasus
Active Level 7
Galaxy A
Oyun içinde internet testi yaptınız mı?
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Bekledim sonuç çıkmıyor (daha öncedende denemiştim yine çıkmamıştı, 5dkdır bekledim) 1764863341692.jpg
0 Likes
FurkanOrduTR
Active Level 7
Galaxy A
Wildrift desteğede yazcam ama sanmıyorum çözüm çıkacağını.
0 Likes
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy A
Bende de a35 var.1 yıl oldu alalı ama herhangi bir sorun yaşamadım.Büyük ihtimal altyapı zayıf olabilir.Bulunduğun bölgeye göre değişiklik gösterebilir.Yine sste ki ayarlar açıksa onları kapatın.Öyle deneyin.Bant yazıyor ya mobil erişim noktasında oraya basın.Tablette sorun olabilir.Tableti de kontrol edin.1764872625968.jpg