cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 güncelleme

(Topic created on: 07-21-2024 01:42 AM)
138 Views
Kamil
Active Level 6
Options
Galaxy A

A35 e neden uzun zamandır güncelleme gelmiyor Samsung gittikçe bozdu kendini hem yazılımsal hatalar var hem Xiaomi de honor da bulunan ama Samsung da olmayan bir sürü özellik var en başta kilit ekranı aod vs vs

10 Comments
Galaxy A
Asıl güncelleme senede bir geliyor, yenilik için one ui yediyi beklemen lazım. Ondan bi süre sonra yedi nokta birde kararlılık iyileştirmesi, bazı yenilikler ve hata düzeltmeleri gelir. Gerisi güvenlik yaması yani değişiklik bekleme pek.
Kamil
Active Level 6
Galaxy A
Değişiklik beklemiyorum neyin ne olduğunu biliyorum ancak hâli hazırdaki hatalar varken neden hala güncelleme yok sıkıntı o
0 Likes
Galaxy A
Hatadan kastının ne olduğuna bağlı. Kullanıma engel büyük bir sorun yok şuan bildiğim kadarıyla. Güncellemeyi senede bir iki defa yapıyor (güvenlik yamasını saymazsak). Redmi note 8 kullanmıştım, yeni çıkan xiaomileri kullanmadım ama yanlış bilmiyorsan xiaomide hergün güncelleme getirmiyor.
0 Likes
Kamil
Active Level 6
Galaxy A
Uygulama dan çıkıyorum ekranın yarısı yok yarısı var bazen her yeri ar siyah yarısı bazen son uygulamalara bakıyorum gözükmüyor saçma sapan işler
0 Likes
Galaxy A
Her markanın eksikleri ve artıları var. Samsungun yazılımsal olarak artıları bence daha fazla. Aod özelleştirmesini yeni kaldırdılar, sanırım good locka eklediler.
Kamil
Active Level 6
Galaxy A
Xiaomi aod daha iyi aod ve kilit ekranı uyumu çok iyi
0 Likes
Galaxy A
Onu yanlış bilmiyorsam son güncellemede yapmışlardı. Belki samsunga yakında gelir, belli olmaz.
0 Likes
VedatA545G
Expert Level 1
Galaxy A
A35 3 ayda bir güvenlik güncellemesi alıyor
0 Likes
hakosako
Beginner Level 4
Galaxy A
Telefonum tamamen guncellensin
0 Likes