Resolved! Solved

Original topic:

A35 ekran süresi

(Topic created on: 08-18-2025 11:34 AM)
200 Views
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Options
Galaxy A
Bu haftalık gösterdiği sonuç doğru mu?
image

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy A
Doğru olması lazım. Birkaç dakikalık sapmalar olabilir belki.

View solution in context

Solution
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Bir haftalık kullanım saatini yediye bölüyor doğru yani

View solution in context

Solution
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Evet ortalama değerler

View solution in context

Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Cihazı şarj olurken kullandıysanız 5 10dk bile olsa dijital sağlıktaki ekran süresine kaydedilir. Ama pil kısmında ekran açık süresinde şarja takılıyken yaptığınız kullanım yansımaz. Bu nedenle dijital sağlık ve normal ekran açık süresi arasında minimal f.arklar olabilir. Cihazı şarjda iken uzun süre kullanırsanız bu f.ark daha da açılır çünkü dijital sağlık ekranın ne kadar süre açık kaldığına bakarken, pil kısmındaki ekran açık süresi ise cihazın pil tüketirken ne kadar açık kaldığına bakar ama şarjda iken pil tüketmediği icin o veriyi kaydetmez, umarım yardımcı olabilmişimdir :)

View solution in context

8 Comments
Solution
MercimekCorbasi
Active Level 10
Galaxy A
Doğru olması lazım. Birkaç dakikalık sapmalar olabilir belki.
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Peki normalde 8.30 saat max ekran açık süresi alırken haftalık raporda 8 saat 49 dk almışım doğru anladım demi?
0 Likes
Solution
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Bir haftalık kullanım saatini yediye bölüyor doğru yani
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Hmm yani telefonum max 8.30 saat ekran süresi alırken burda 8 saat 49 dk ekran açık süresi almışım doğru mu anladım?
Solution
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Evet ortalama değerler
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Anladım hocam teşekkür ederim
0 Likes
Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Cihazı şarj olurken kullandıysanız 5 10dk bile olsa dijital sağlıktaki ekran süresine kaydedilir. Ama pil kısmında ekran açık süresinde şarja takılıyken yaptığınız kullanım yansımaz. Bu nedenle dijital sağlık ve normal ekran açık süresi arasında minimal f.arklar olabilir. Cihazı şarjda iken uzun süre kullanırsanız bu f.ark daha da açılır çünkü dijital sağlık ekranın ne kadar süre açık kaldığına bakarken, pil kısmındaki ekran açık süresi ise cihazın pil tüketirken ne kadar açık kaldığına bakar ama şarjda iken pil tüketmediği icin o veriyi kaydetmez, umarım yardımcı olabilmişimdir :)
Burak_A35_5G
Expert Level 3
Galaxy A
Hee anladım çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için🥰