cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 batarya sorunu

(Topic created on: 03-17-2025 12:46 AM)
159 Views
Ahmetgwjw
Active Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar benim A35 var daha 1.5 ay oldu nedense batarya normalden fazla gidiyor sebebini bilen var mı cihaz kapalı kutu açtım hemde ayarlardan da baktım her şey normal a35 kullananlar biliyorsa yada böyle bir şey yasayan varsa yazabilirmisiniz lütfen teşekkürler!?

image

Burda bile tam şarj 11 saat gösteriyor dediği gibide 11 saat civarı tam olduğunda neden acaba yada fabrika hatası vesaire oldu acaba hiç normal değil...
6 Comments
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
Orada ki veri tamamen kullanım senaryosuna göre bir tahmin. Sen şimdi telefonu 2 gün hiç elleme sonra ki sarj da bu süre 4 gün yazar. Sadece kullanıma bağlı bir tahmin görmezden gelin.
Ahmetgwjw
Active Level 2
Galaxy A
Tahmin olsa bile 11 saat demesi sizce normalmi dediğini anladım evet ama bu kadarda düşük gostermemesi lazım dı bence bilmiyorum yada bende bir yanlış var 😮💨😑
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
Ekran süresi önemli olan. Bu veri hiçbir anlam ifade etmiyor. Güncelleme yapmışsındır oyun oynamissindir hattın iyi çekmeyen bir yerdesindir sürekli mobil veri ya da hotspot acmışsindır vsvsvs cihaz o süre zarfında fazla batarya tüketimini görüp ona göre hesap yapmıştır. Dediğim gibi anlamı olan bir veri değil.
Ahmetgwjw
Active Level 2
Galaxy A
sıfırlasam duzelebilirmi sice
Gürkan_Krt
Active Level 7
Galaxy A
Hocam anlamadığın yer neresi? Ortada sorun yok ki çözümü olsun. Sifirlasan zaten birkaç gün orada bir veri olmayacak. Şarja tak dolunca tasarruf moduna alıp cihazı bir süre kullanma bak işte o zaman o süre istediğin gibi olur.
Ahmetgwjw
Active Level 2
Galaxy A
tmmm hocam şimdi jeton düştü eyvallah sağol 🙏