cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 batarya sorunu

(Topic created on: 03-10-2025 12:46 AM)
146 Views
Ahmetgwjw
Active Level 2
Options
Galaxy A

merhaba a35 yeni almıştım 1 hafta bile olmadı şarjı o kadar da çabuk değil ama normalden fazla tukeniyor gun içinde 2 defa sarj ediyorum sebebini bilen var mı daha oncede samsung kullandım ama boyle çabuk bitmiyordu ayarlarınada baktım hepsi normal?!

5 Comments
Aamon
Active Level 6
Galaxy A
Yeni telefonlarda batarya optimizasyonu ilk birkaç hafta içinde oturur. Ancak şarjın hızlı bitmesinin bazı nedenleri olabilir:

Arka planda çalışan uygulamalar fazla güç tüketiyor olabilir. Ayarlar > Pil ve Cihaz Bakımı > Pil kısmından hangi uygulamaların çok tükettiğini kontrol et. Ekran yenileme hızı 120Hz olarak ayarlıysa pili daha hızlı tüketir. 60Hz'e düşürerek test edebilirsin. Güç tasarruf modu açık mı kontrol et, gerekiyorsa etkinleştir. Telefonun yeni olması nedeniyle sistem arka planda senkronizasyon yapıyor olabilir. İlk haftalarda biraz daha fazla pil tüketmesi normal. Şarj alışkanlığına dikkat et, tamamen sıfırlamak yerine %20-80 arasında şarj etmeye çalış. Güncellemeleri kontrol et, bazen yazılım güncellemeleri pil optimizasyonu sağlar.

Bir süre daha kullanıp gözlemle, düzelmezse fabrika ayarlarına döndürüp tekrar test edebilirsin.
Ahmetgwjw
Active Level 2
Galaxy A
teşekkür ederim inşallah düzelir bi de bu soylediklerini harfiyen uyguladım ama normalden fazla tüketiyor yinede ama beklersem belki düzelir senin dediğin gibi tekrardan eyvallah...dgwjwhsuw
0 Likes
ardasA35
Active Level 3
Galaxy A
Ben alalı nerdeyse 1 hafta oldu hala bir sorun yaşamadım fazla da oyun oynasamda baya gidiyor cihazla alakalı bişey olabilir mi
Ahmetgwjw
Active Level 2
Galaxy A
valla bilmiyorum Aamonun dediği gibi olabilir belki 1 aya kalmaz düzelir
0 Likes
Burak_A35_5G
Active Level 10
Galaxy A
Bildiğim kadarıyla yeni alınan samsung telefonun bataryası kendini optimize ediyo bu süre 2 hafta geçerli 2.haftanın sonunda kendine gelcektir batarya bende de a35 var bende de aynısı oldu sonra düzeldi sayfamda batarya reset var ona da göz atın