cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 PİL HIZLI TÜKETİM

(Topic created on: 3 weeks ago)
187 Views
ali7557
Active Level 4
Options
Galaxy A
Merhabalar arkadaşlar.
Yaklaşık 1 aydır a35 8/128 cihazımı kullanıyorum.Telefonu kullanırken normal video izlediğimde youtube tiktok vs telefon ısınıyor ve ekran açıkken pil hızlı tükeniyor.Pil 1 gün ancak yetiyor.Bu telefonun bu kadar ısınması normal değil.Sanırım yazılım güncellemesiyle bu sorunun giderilmesi gerekiyor.Umarım Samsung yetkilileri bu gönderileri görüyordur.Telefonla oyun oynama yok sadece video.Bunun dışında telefon gerçekten akıcı ve güzel.Bilgilendirmek istedim.İyi geceler herkese.#Samsung
12 Comments
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
Video izlerken ve üzerine internetten izlerken ısınması ve pilin hızlı bitmesi çok normal.

İşlemci sürekli aktif şekilde veri çekip rendera hazır hale getiriyor. Ekran kartı bu verileri renderlıyor. Bu da aşırı ısınma ve pil tüketimi anlamına gelir
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy A
Ekran sürenizi atarsanız daha gerçekçi yorum yapılabilir?
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
yeni nesil pillerde bir sorun mu var yazilim kaynakli mi bilmiyorum ama butun serilerinde cok cabuk bitiyor daha alali 1 ay olmadan a25 5g telefonum gibi
ali7557
Active Level 4
Galaxy A
Ekran yenileme hızı da etkiliyor ama o kadar ısınmaması lazım.Bence yazılım sorunu.Çekirdek tarafından gönderilen voltajlara yeni ayarlar gerekiyor gibi.
0 Likes
Bthn_
Active Level 8
Galaxy A
Bu kronik AX5 serisi ısınma sorunu bence 2 nedenden kaynaklanıyor, 1. Si ekran parlaklığının biraz fazla olması nedeniyle ekranın ısınması, 2.si bu cihazlar ahizesinden de ses çaldığı için üst hoparlörünün ısınması.
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
cok fazla yormama ragmen ekran parlakligi dusukte yenileme hizi dusukte gereksiz wifi bluetooth acmam cok cabuk tukeniyor koyu modda olmasina ragmen ekran siyah tema
ali7557
Active Level 4
Galaxy A
Aynen.Koyu moddayım.Senkron kapalı.
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
senkronizasyon kapali
0 Likes
tsubasa20
Active Level 6
Galaxy A
sadece alo ve gelen epostalara bakiyorum buna ragmen oyun oynamam sosyal medyam yok
0 Likes