Original topic:

A35 Kasma,Donma,Isınma

(Topic created on: 03-16-2026 09:11 PM)
270 Views
ERN0
Active Level 7
Options
Galaxy A

A35 cihazım 1 haftadır kasıyor bazen donuyor, ısınıyor son zamanlarda cihaza yeni dosya beya uygulama yüklenmedi apk indirilmiyor engelleyiler açık zaten!!!

Örnek vereyim kilidi açıyorum kaydırıyorum kilit ekranından anasayfaya geçerken donuyor ektan değişik gözüküyor ana ektanda var kilit ektanda iç içe geçiyor.

Ses açarken ses açma göstergesi donuyor yada kasıyor.

Sosyal medya uygulamaların hepsinde çok ısınıyor kılıf kullanmıyorum!!!

Cihazı yenidem başlat diyenler olucak cihazı yenilen başlattım hatta sıfırladımda.
11 Comments
Galaxy A
Sıfırlama ile düzelmesi gerekli son bir haftada telefon yüksek ısı sıvı teması veya darbe aldı mı bunlardan biri olduysa bir ihtimal anakart arızası olabilir
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Darbe almadı sıvıda
Anakart olduğunu düşünmüyorum bi önceki a32 di cihazım onda aynı sorunlar vardı anakart falan değişti hiç bir sorun düzelmemişti A35 de değişimden geldi
0 Likes
Galaxy A
Sizin bence kullandığınız bir program veya uygulama telefonubarka planda zorluyor
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Hiç birşey yüklü değil sadece sosyal medya uygulamaları var bi de cihazın kendi uygulamaları
Galaxy A
O zaman viriüs falan olabilir
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Neyde bulaşa bilirki bana hiç dosya falan gelmiyor bilinmedik hiç bir linli açmam zaten cihazda otomatik engelleyici otomatik engelleyinin maxı bile açık
0 Likes
Galaxy A
Bilmiyorum ama normal değil
Galaxy A
Bende de var aşırı ısınma yok. Donmada kasmadan olmadı. Çare kalmadıysa servise danışmana fayda var. batarya vs gibi sorun olabilir
Burak_A35
Active Level 4
Galaxy A
Valaha ben alalı 1 yıl 3 ay oldu.Herhangi bir kasma,donma vs yok.Size youtube kanalımı öneriyim orda ki ayarları yapın.Reaper2R yazın çıkar.