cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 Güncelleme

(Topic created on: 08-22-2024 10:59 PM)
224 Views
QENZO
Active Level 5
Options
Galaxy A

İyi akşamlar A35 5G telefona sahibim aldığımdan beri 1 defa güncelleme yaptım. Çok fazla güncelleme yapma taraftarı değilim circle to search gelmiş yapsam mı yapmasam mı sizce? Ve birde güncelleme yapmak telefonu ilerki zamanlar yorar mı

7 Comments
ERN0
Active Level 7
Galaxy A
Güncellemelerin amacı cihazın yazılımsal eksiklerini ortadan kaldırmak zaten güncelemenin açıklamasını okursanız performas artışı yaptıkları yazıyor
MamiM34
Active Level 8
Galaxy A
Bence güncelleyin yeni özellikler ve birçok düzeltme alıyor güvenebileceğiniz 2 Marka Samsung olabilir Yeri geldiğinde Apple dan bile iyi olabiliyor yazılımı bence gönül rahatlığıyla güncelleyin ve yeni özelliklerin tadını çıkarın Güvenlik güncellemeleri cihazınızı korumak için vardır iyi günler
kml_A35
Active Level 5
Galaxy A
Yaptım güncellemeyi bir **bleep** hissetmedim
0 Likes
Siberizm
Active Level 4
Galaxy A
Güncellemeler aksatılmamalıdır
0 Likes
by_silent
Active Level 4
Galaxy A
Özellik güncellemeleri donanımınıza göre cihazı ya yavaşlatır ya da hızlandırır. Üreticiler yeni özellikleri eklerken cihaza göre özeeştirilmiş olarak yayımlar. Güvenlik güncellemeleri de gerekidir açıkları yamalar.

Size tavsiyem olabildiğince cihazı güncel tutmanız ve kullanmadığınız sistem uygulamalarını ayarlardan "Derin Uyku" moduna almanızdır.

Bilgisayayara erişiminiz varsa,
1. Telefonuzu kapatın
2. Şarj kablosunun bir ucunu pcye diğer ucunu telefona takın.
3. Güç tuşu ve ses arttırma tuşuna basılı tutarak Recovery moda girin.
4. Ses kısma tuşuna basarak aşağıya inip "wipe cache partition" seçeğine gelip güç tuşu ile onaylayın.
5. Ses arttırma tuşuna basarak yukarı çıkın "Reboot system" seçeneğine gelip güç tuşuna basıp onaylayın telefonu yeniden başlayacaktır.
Her güncellemeden sonra bunu yapmanızı öneririm.

İyi forumlar.
0 Likes
Flcnn
Active Level 3
Galaxy A
Hocam merhaba bu dediğiniz işlem neye yarıyor?
0 Likes
by_silent
Active Level 4
Galaxy A
Cihazınızın tüm önbellek verilerini temizler. Performansı arttırır. Basitçe uygulama bilgileri>depolama>ön belleği temizle gibi düşünebilirsiniz sadece biraz daha kapsamlısı davilk art cache gibi verileri de temizler cihazın yeni bir önbellek oluşturmasını sağlar.