Original topic:

A35 EKRAN KORUYUCU ÖNERISİ

(Topic created on: 11-10-2025 01:22 PM)
220 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy A

https://www.amazon.com.tr/Engo-Samsung-Galaxy-Uyumlu-Koruyucu/dp/B0CZ7FBD2T/ref=mp_s_a_1_2_sspa?adgr...

Arkadaşlar mat ve nano özellikli bu ekran koruyucusunu buldum. Parmak izi bırakmaz diyor hani temiz görürüm açısından ama sizce parmak izini okur mu?
23 Comments
Samsuņg
Active Level 10
Galaxy A
Benim tavsiyem almamanız
parmak izi bırakmıyor fakat çok garip bir dokusu var mesela sadece ekrana bakarak yüzünüzü göremezsiniz
Herkezi hoşuna gitmeyebilir dokusu
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mat normalde seviyorum ondan baktim
Galaxy A
Dostum bende ana cihazıma merak edip almıştım az buçuk ısınan bir cihaz A35 öyle mi bilmiyorum. Dostum şimdi cihaz ısınıyor ya elin terleyince böyle sanki el teri veya yağ ne dersen böyle oraya doğru sürülmüş gibi gözüküyor ya nasıl anlatayım bilmiyorum ama tek kelime ile iğrenç gözüküyor acayip kötü gözüküyor ve çok hızlı el terletiyor deneme bence cihazın ısınıyorsa veya elin terliyorsa
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mat olmayanı kullaniyorum yillardir en cok bu iz bırakıyor. Bence mesele kalitesi
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Ben hepsiburada'dan 200 TL'ye aldım fazla memnunum hiç sıkıntı yok
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mat mı? Bir de parmak izini okuyor mu
CyberHakim
Expert Level 5
Galaxy A
Beni sıkıntı yaşamadım markasını hatırlamıyorum ama senin için akşam gidip bakarım
Nazımcan
Active Level 6
Galaxy A
Spigen öneririm. A54 için kullanıyorum. Dayanıklı, ekran kalitesini etkilemez, kurulum aparatı ile geliyor (yanlış takman imkansız), temizleme bezleri ile geliyor, yedeği de içinde. Spigen'i şiddetle öneririm.
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Parmak izi kiri bırakıyor mu? Bir de cok pahali o
0 Likes