cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

A35 8gb ram boştayken 4g ram kullanıyor

(Topic created on: 12-23-2024 03:37 PM)
86 Views
samsa-s900
Active Level 5
Options
Galaxy A

Telefonum boştayken 4 gb ram kullanıyor normalmi? Yada arka planda çalışan uygulamaları nasıl kapatabilirim?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Genelde 2 - 4 GB RAM kullanılması normal karşılanır

View solution in context

5 Comments
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy A
Genelde 2 - 4 GB RAM kullanılması normal karşılanır
Burak_A35_5G
Active Level 4
Galaxy A
Benim de aynı cihaz 8GB 256 GB A35 5G bende ise 2.8 GB felan kullanıyor.Adımlar şöyle;
1.Ram Plusu kapat
2.Ayarlar,uygulamalar,Sistem uygulamaları göster de üç çizgi olucak oraya basınca çıkar sonra tek tek uygulamalara gir ve devre dışı butonu çıkan uygulamayı devre dışı bırak ve pil kısmına girip kısıtlandı seçeneğini seç,
3.Cihaz bakım uygulamasından pile gir ve ordan da arka plan uygulamalarını sınırla de whatsap hariç hepsini derin uyku moduna al.Orda bide sade uyku modu var oraya da kamera vs uygulamaları alabiliyosun derin uyku moduna kamerayı alamıyosun,
4.Kullanmadığın uygulamaları sil,kaldır ve devre dışı bırak örnek 2 tane google var biri chrome o dursun diğer google uygulamayı kaldır çünkü çok fazla pil tüketiyor ve arka planda sürekli çalışıyor
5.2 günde bir telefonu yeniden başlat.
Şu an gönderi olarak paylaşıyorum değerlendirmeyi size bırakıyorum.Ve youtube de Reaper2R kanalım var ziyaret etmek istersen beklerim yenilerde video attım.
samsa-s900
Active Level 5
Galaxy A
Şu an üzerinde çalışıyorum
samsa-s900
Active Level 5
Galaxy A
Maalesef çok şey değısmedi
Burak_A35_5G
Active Level 4
Galaxy A
Anladım