Resolved! Solved

Original topic:

A35 3.Part Üzerinden Pil Sağlığı

(Topic created on: 12-10-2025 09:36 AM)
313 Views
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Options
Galaxy A
Ben çift hücreli modu açmışım ondan sonuçları göstermiyormuş.Pil sağlığım aşağıda sizce doğru mu?
image

image

image

8 Solutions

Accepted Solutions
Solution
DENNİSOVIC
Active Level 7
Galaxy A
BENİM CİHAZIM: SAMSUNG GALAXY TAB S9 FE 6/128 GB
PİL SAĞLIĞI: %95
TAHMİNİ KAPASİTE: 7760 MAH
UYGULAMANIN SÖYLEDİĞİ KAPASİTE: 7347 MAH

View solution in context

Solution
ErbayC
Active Level 7
Galaxy A
Benim cihaz 6 aylık. %20-%90 arası kullanıyorum. Bende %98 çıktı ilk başlarda. Sonra.%99 oldu. %100 doğru bilgi vermiyor ama sizin pil sağlığı fazla düşük

View solution in context

Solution
Efe_A33
Active Level 9
Galaxy A
Benim cihaz 2.5 senelik olacak pil %98 ama kullanım farkı olabilir.

View solution in context

Solution
Efe_A33
Active Level 9
Galaxy A
Anladım hocam siz belki 120 hz de kullamışsınızdır ben 90hz e alışamadığım için daha çok 60hz da kullandım arasıra da Güç tasarrufuna aldığım bile oldu.

View solution in context

Solution
Efe_A33
Active Level 9
Galaxy A
Hocam çift hücreli pil modu saptırır diye biliyorum yanlış bilgi verir diye duymuştum

View solution in context

Solution
Muhammed2109
Active Level 9
Galaxy A
Hocam 3. Parti yazılımlar doğru veri vermiyor, tahmini verilerle gidiyorlar. Uygulamayı silip tekrar yükleyin ve test edin, muhtemelen pil sağlığı değişecektir çünkü veriler tahmini.
Pil sağlığınızı öğrenmenin en mantıklı yolu döngü sayısından hesap etmek. AB Enerji etiketleri açıklandıktan sonra güncel Samsung telefonların şarj döngü ömrü 2000 olarak açıklandı. Bu sayı iphone da 1000, xiaomi de ise 1400 bandında. Yani bu cihazlarda bahsettiğim döngüye yaklaştığınızda sağlığınız %80 altına iniyor. Samsung özelinde konuşmak gerekirse, ortalama olarak her 100 döngüde %1 pil sağlığı eksildiğini varsayabilirsiniz. Müşteri hizmetlerini arayın, smart tutor üzerinden raporu alın. Rapordaki döngü sayısına göre pil sağlığınızı hesaplayabilirsiniz. Örn. 550 döngü ise pil sağlığınızı %94 olarak düşünebilirsiniz gibi gibi.

View solution in context

Solution
serhatz04
Expert Level 5
Galaxy A
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy A
Güvenme kardeşim bunlara.

View solution in context

15 Comments
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy A
Cihazı alalı 1 yıl oldu.Pil sağlığı %92.
Solution
ErbayC
Active Level 7
Galaxy A
Benim cihaz 6 aylık. %20-%90 arası kullanıyorum. Bende %98 çıktı ilk başlarda. Sonra.%99 oldu. %100 doğru bilgi vermiyor ama sizin pil sağlığı fazla düşük
Solution
DENNİSOVIC
Active Level 7
Galaxy A
BENİM CİHAZIM: SAMSUNG GALAXY TAB S9 FE 6/128 GB
PİL SAĞLIĞI: %95
TAHMİNİ KAPASİTE: 7760 MAH
UYGULAMANIN SÖYLEDİĞİ KAPASİTE: 7347 MAH
Solution
Efe_A33
Active Level 9
Galaxy A
Benim cihaz 2.5 senelik olacak pil %98 ama kullanım farkı olabilir.
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy A
İyide ben bide askere gidip geldim 26 gün felan tel kapalı kaldı.Günde 2 defa şarj ediyorum ilk başlarda pil sağlığı için dikkat ediyordum.Sonra vazgeçtim.Hor kullanmaya başladım.Pil sağlığını korumak için ben %80 de durduruyodum pili.
0 Likes
Solution
Efe_A33
Active Level 9
Galaxy A
Anladım hocam siz belki 120 hz de kullamışsınızdır ben 90hz e alışamadığım için daha çok 60hz da kullandım arasıra da Güç tasarrufuna aldığım bile oldu.
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy A
Yok ya 120 hz aldığımda da fazla şarja takmadım.60 hz de ne yapıyosam 120 hz de de onu yapıyorum şarja takma açısından.
0 Likes
Solution
Efe_A33
Active Level 9
Galaxy A
Hocam çift hücreli pil modu saptırır diye biliyorum yanlış bilgi verir diye duymuştum
Burak_A35_5G
Expert Level 4
Galaxy A
Hmm bunu da deniycem hocam