Original topic:

A35 şarj sorunu

(Topic created on: 05-28-2025 09:02 PM)
1120 Views
Emirhn24_A35
Active Level 7
Options
Galaxy A

image
instagram nerdeyse pubg ile aynı şarjı yemiş.Bu uygulama neden böyle? Şarjım normalde de hızlı bitiyor gibi hissediyorum. 60hz açık. Şuan bu görüntü normal mi?
priv
Active Level 10
Galaxy A
İnstagram siz uyurken dahi arka planda 6-7 saat çalışıyor. Meta services tam bir rezalet. İşe yarıyormu bilmiyorum ama derin uyku moduna alabilirsiniz bildirimler çok önemli değilse
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
En iyi ve kesin çözüm uyurken interneti kapatmak, derin uyku hiçbirşeyi değiştirmiyor.
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy A
Uyurken kapatıyorum interneti.
0 Likes
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Onu arka planda çalışmaması için söyledim demekki şarja fazla bir etkisi yok.
0 Likes
priv
Active Level 10
Galaxy A
İnstagram harici diğer uygulamalarda işe yaradığını düşünüyorum. Ancak derin uykudaki uygulamalar play de store da güncelleme almıyor. Aktifleştikleri zaman alıyorlar güncellemeyi.
GLX120
Expert Level 5
Galaxy A
Instagram da derin uyku işe yaramıyor ve ben derin uykuya aldığımda güncellemeleri alabiliyorum.
0 Likes
Sıradanbiri
Active Level 7
Galaxy A
Ekran süresi çok az gibi geldi bana, ben de a54 var güncelleme öncesi 1.5 saat genshin oynamama rağmen bundan yüksek bi ekran süresi almıştım. Hatta gönderilerimde duruyor
Kaangul
Active Level 8
Galaxy A
Bende A35 kullanıyorum ve bu pil süresi berbat böyle olmaması lazım bende Call of duty oynuyorum instagramada bakıyorum bazen ama bu kadar şarj yemiyo asla ve bendede One UI 7 yüklü kesinlikle pilde bir sıkıntı var servise ver değiştirsinler sıkıntı yoksa instagramı ve PUBG yi derin uyku moduna al
Ya evet kabul ediyorum One UI 7 den sonra pil süremiz azaldı ama seninki baya az ben 7 saate yakın bir süre alıyorum ki 8 saat kapalı ekranda var 1748455939895.jpg
0 Likes
Emirhn24_A35
Active Level 7
Galaxy A
120hz mi 60hz mi
0 Likes
Kaangul
Active Level 8
Galaxy A
Evet 120hz de kullanıyorum ve üstüne üstelik bütün uygulamalar optimize modda hiçbiri uyku modunda değil
0 Likes