Original topic:

A35 Şarjı Çabuk bitiyor

(Topic created on: 07-20-2024 12:05 PM)
718 Views
dmitria355g
Active Level 7
Options
Galaxy A
Cihaz Şarjı 4 buçuk dakikada bir iniyor bazen 3 dakika oluyor ve geçen telefonu 5 saat açık unuttum 53 derece olmuş öyle dediler cihaz soğutmuş kendini ben aldığımda 37 dereceydi ozaman telefon 60hz ydi 100 den 56 ya düşmüş sonra baktığımda oled yanığı filan yoktu pilde şişme görmedim uzaktan rapor baktılar pil sağlığı iyi dediler 2 aylık cihazda ondan dolayı mı olmuşmudur bi servise götüreyimmi 
16 Comments
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Bir başarısız işlemci daha,1380 de iyi değil.1480 iyi gibi ama Samsung 1580 ile batırmaz umarım
0 Likes
Galaxy A
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
Galaxy A
Hocam bu çok normal bu benim tablette olmuyo ama bu yinede normal telefon daha bu sene çıktı yazılımla belki düzeltirler belkide yazda oldumuzdan olayı olabilir ama gerçekten tablette sıkıntı olmasada telefoar bu ißlemci sıkıntı olabiliyo yani bir sonraki yazılım güncellemesini bekleyin. Çözümümü kabul edebilirseniz güzel olur
Galaxy A
Servise götürüp baktırabilirsin
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
İst döneyim
0 Likes
tsubasa20
Active Level 9
Galaxy A
a25 5g 3 dk bir iniyor bunlara cabuk eskiyen pil koyuyorlar telefon degistirsin diye bilerek yapiliyor
dmitria355g
Active Level 7
Galaxy A
Tezgaha gelmişim kral bende baksana telefon yeni açtım ınstagram İnternet açınca telefon anında ısındı ve 3 buçuk 4 dakika bir iniyor şarj
0 Likes