cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 İlk Pil Deneyimi

(Topic created on: 3 weeks ago)
140 Views
FERDİ61
Active Level 4
Options
Galaxy A

Bugün Galaxy A35 cihazını aldım aldığımda şarjım 52 di ve telefonun kurulumunu vs yaptım yaklaşık 2 - 2.30 saat civarı ekran süresi aldım şarjım çok hızlı bitti. Bu ilk kullanımda normal midir ? Kullanan varsa sizin ekran süreleriniz nedir ?

20 Comments
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
İlk bir bir buçuk hafta şarj inanılmaz hızlı bitiyor ve ısınmalar olabiliyor. Ben de a54 var ilk aldığımda öyleydi. Telefon kullanım alışkanlığını ölçmeye çalışıyor ve arka planda kurulumu tamamlıyor. Normal yani
FERDİ61
Active Level 4
Galaxy A
Anladım çok teşekkür ederim.
0 Likes
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Rica ederim bu arada bataryada bir sıkıntı olursa eğer garanti ile değişim yapabilirsin.
FERDİ61
Active Level 4
Galaxy A
Evet biliyorum 6 ay içerisinde herhangi bir arıza varsa ücretsiz değişim yapıyorlar hatta bunu bile düşünmüştüm ama biraz bataryayı deneyeceğim.
0 Likes
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
6 ay değil telefonun garanti süresince bütün parçaları garantiye tabii. Eğer batarya sağlığın 2 sene içerisinde 80 altına düşerse gene değiştirebiliyorsun diye biliyorum
FERDİ61
Active Level 4
Galaxy A
Ben telefonu komple değişmekten bahsetmiş ki zaten 6 ay içinde arıza veren cihazı düşünmeden değiştirmek gerekiyor.
0 Likes
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Anladım haklısınız
VedatA545G
Expert Level 4
Galaxy A
Deniz ben ilk aldığımda A54 şarj iyi gidiyordu o zaman android 13 de 10 saat ekran süresi alıyordum sonra android 14 one ui 6.1 geldi 8 saat ekran süresi alıyorum ama idare eder
0 Likes
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Benim de aynı şekilde aslında ama sağlığına 82 diyor
0 Likes