cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A35 Çekim

(Topic created on: 3 weeks ago)
211 Views
ismailgunes
Active Level 3
Options
Galaxy A

image
İstanbul, Küçükçekmece 

Daha fazla yardıma ihtiyacım var... A35 ile manzara çekimleri yapmak istiyorum. Yeşillik alana manzara çekimi için ayarlarım neler olmalıdır? 

image

İstanbul, Küçükçekmece 

A35 yeşil yaprak makro çekimi... Becerebildim mi bilmiyorum hatalarımı öğrenmek istiyorum.

image
İstanbul, Küçükçekmece 

Panaroma modundan A35 5G denemesi. Kolonlardan dikkat edeceğiniz üzerine panaromik çekimde kayma meydana gelmiş. Kullanıcı yani benden kaynaklı hatalardır arıza yoktur telefonda. 

image
İstanbul, Küçükçekmece 
A35 ile gece vakti ay çekimi denemiştim dün akşam. Pro modda ISO ve Enstantane ayarı kısarak yapmaya çalıştım. 

Genel olarak benden kaynaklı hatalı çekimler. İsteğim sizlerden bu hatalarımı nasıl giderebilirim?

9 Comments
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Merhabalar kardeşim, 😊 Öncelikle Çekimler Güzeller,

1. Kare gayet iyi ama, Fotogarfa Bir boşluk Bulunmakta Yani Daha Anlamlı bir yeri çekerseniz kesinlikle daha Güzel bir kare ortaya Çıkacaktır.

Mesela Korkuluklardan Karşıya Bakarak Fotoğraflamak, Aynı Zamanda Yanda ki bitkileri kadraja alarak yarı insan Yarı da Doğa Fotoğrafçılığı karesi yakalamış olursunuz.

2. Karede Gayet Güzel, Yanliz Biraz Kontras Eksikliği var gibime geldi, Lightroom'u Öneririm.

Aynı zamanda Karenin önünü kapatan Yaprağıda itmeniz daha İyi olacaktır. Fotoğrafın önünü çok kapatmakta Muhtemelen hem Lensi zorlamakta Hem de ışık dengesini bozmakta.

3. Kare Aslında Başarılı ama Doğrudan doğruya Güneş Lense çarpmış ve Işık kırılması olmuş, açısal Olarak Farktan Kaynaklanmaktadır aynı zamanda İSO değerini de düşürüp çekerseniz Güneş patlaması daha az Daha Loş Bir hava Olacaktır.

4. Karede Bir sorun yok bence,Sonuç Olarak Bu Cihazda Bir Zoom Kamerası Bulunmamakta Dijital Zoom elverdiği kadarıyla Çekim yapılabilmekte.
Iso Ayarı iyi Gibime geldi,

Bence genel olarak iyi ama Fotoğraf çekerken daha Verimli Pozlar ve kareler yakalama önemli, tabikide Her zaman böyle olacakta Değil, zamanla Daha İyi olur kesinlikle kardeşim.
ismailgunes
Active Level 3
Galaxy A
İlgin için çoooook ama çooook içten teşekkürlerimi ileteyim 😍. Devamı gelecektir.

3. Kare hakkımea panaroma modunda çektim ve ISO değeri ayarlanmıyor bir yerden sonra kayma olduğu için ışık kırılması olmuş
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy A
Rica ederim kardeşim ne demek. 😊
Anladım o zaman Normaldir, Acıyı değişmekte fayda sağlayabilir.
VedatA545G
Expert Level 2
Galaxy A
A35 de güzel çekiyor kamera bir arkadaş A55 A35 A54 A34 kamera kötü diyor 😂
dumanonline
Beginner Level 2
Galaxy A

instagramda bir sayfa var sadece samsung ile çekim ayarlarını gösteriyor üstelik türkçe bir bakmanı öneririm. Baya detaylı anlatıyor. Buradan bi kaç seye bakabilirsin.ama Samsung s serisine geçmen lazım kaliteli fotoğraflar için sanırım.

ismailgunes
Active Level 3
Galaxy A
Sayfa ismi nedir önerini inceleyim çooook ama çooook merak ettim 😊
dumanonline
Beginner Level 2
Galaxy A

instagramda samsung_fotoğrafcilik diye aratırsanız bulursunuz.

ismailgunes
Active Level 3
Galaxy A
Sağol bakıyorum hemen
MehmetYalcn
Expert Level 5
Galaxy A
Hocama bir de bu linkten faydalanabilirsiniz Görsellerin üstüne tıklayın https://www.samsung.com/tr/explore/tag.explore&tag&How-To/