Original topic:

A34

(Topic created on: 3 weeks ago)
209 Views
bosby
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arka kapak açılmak sorunu yaşayan var mı benim gibi

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
_GalaxyA35
Active Level 4
Galaxy A
Galiba ısıdan dolayı gevşek olmuştur yapıştırıcıda yapıştırıcı dediğim arkada bant var herhalde sadece köşelerde çerçeve gibi O benimki de aynı şu an a35 kullanıyorum söküldü ısıdan dolayı Ben hatta kendim söktüm Şu an normal b7000 t7000 gibi Yapıştırıcılar sürdüm de pek tutmuyor Çünkü tutturamadım

View solution in context

Solution
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Benim de arka kapak kalkmıştı.Ben batarya şişti diye düşündüm servise gönderdim.Bataryayı ve şarj soketini değiştirdiler.Değiştirdiklerine göre cidden bataryam şişmiş.Sizde böyle bir durum mu bilmiyorum.(Telefonum 1 yıllık)

View solution in context

15 Comments
_GalaxyA35
Active Level 4
Galaxy A
Nasıl yani
bosby
Active Level 4
Galaxy A
Herhangi bir sıvı teması falan yok ama arka kapağı açılıyor açık şu an
Solution
_GalaxyA35
Active Level 4
Galaxy A
Galiba ısıdan dolayı gevşek olmuştur yapıştırıcıda yapıştırıcı dediğim arkada bant var herhalde sadece köşelerde çerçeve gibi O benimki de aynı şu an a35 kullanıyorum söküldü ısıdan dolayı Ben hatta kendim söktüm Şu an normal b7000 t7000 gibi Yapıştırıcılar sürdüm de pek tutmuyor Çünkü tutturamadım
bosby
Active Level 4
Galaxy A
Ortam ısısından mı böyle olur yoksa telefonun ısınmasıyla mı
_GalaxyA35
Active Level 4
Galaxy A
Yani genelde telefonun ısınması ile oluyor da ortam sıcağı da etkiler yani fazla sıcakta tutmak iyi değil çünkü yapıştırıcı ısındığı zaman gevşeme yapıyor Yani sürekli sıcak olduğu zaman
Solution
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Benim de arka kapak kalkmıştı.Ben batarya şişti diye düşündüm servise gönderdim.Bataryayı ve şarj soketini değiştirdiler.Değiştirdiklerine göre cidden bataryam şişmiş.Sizde böyle bir durum mu bilmiyorum.(Telefonum 1 yıllık)
bosby
Active Level 4
Galaxy A
Bende bataryadan diye düşünüyorum şarja taktığımda özellikle açılıyor gibi
LOYBACKREDA
Active Level 8
Galaxy A
Garantisi devam ediyorsa bi servise gönderin bence hocam
Caglar_
Active Level 10
Galaxy A
Ben yıkamama rağmen böyle bir durumla karşılaşmadım