Original topic:

A34

(Topic created on: 11-15-2024 12:17 AM)
481 Views
bestsamsung
Active Level 10
Options
Galaxy A

image

Samsung pil ömrün %90'a düşmüş değiştirmeniz gerekiyor dedi ama ekran sürem hala ilk günkü gibi bu nasıl oluyor. Bir de Nisan ayında pil ömrüne baktılar %90 dediler Kasım'da baktılar yine %90 dediler. Yani 6 7 ayda batarya ömrü hiç azalmamış mı? Yoksa hatalı mı ölçüyorlar? (Not: Bazıları 12 13 saat ekran süresi atıyorlar. Onlar %100 olmadan şarjdan çıkarmış telefonu. Çünkü %100 olmadan şarjdan çıkarırsanız son şarjdan bu yana kısmı sıfırlanmıyor haberiniz olsun. Yoksa o şekilde ben 15 saat ekran süresi aldım.
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Benimki de sadece yazın hava 50 dereceyken çok ısındı ki o zamanlar kullanmamaya çalıştım hatta klimanın önğnde tuttum. Cihazda bir problem varsa garantiyle değiştiririm zaten bi sorun olmaz diye düşünüyorum
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Ya ben aslında aklımda hep s24 fe var. Ek takas ve öğrenci indirimi ile 16.000'e geliyor. Cihazımı alalalı 1 sene oldu ama s24 fe bana çok cazip geliyor
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
S24 fe çok fazla bir yükseltme olmaz gibi geliyor fe olduğu için. Eper bütçeniz yetiyorsa kesşnlikle s24 e geçin derim
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Ama s24 fe 7 yıl büyük güncelleme alacak ve özelliklerinin s24'den farkı yok. Hatta bataryası daha büyük. S24 plus da çok pahalı. 16.000 uygun gibi
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
S24fe yi inceleme fırsatı bulamadım ama eğer özelliklerinde çok büyük **bleep** yoksa o da gayet iyi bir telefon
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Bir de cihazımı sahibinden mi satsam 10.000 civarı yoksa ek takas ile 8.000'e mı
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Sahibindene ilan koyun yılbaşına kadar satılmazsa ek takasa yönelin derim. Sonucta fiyatlar kesin artacak gibi
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Siz yükseltme yapmayı düşünüyor musunuz? Mesela Hdr 10+ plus video desteği a54 ve a34'de yok. 4k otomatik kadrajlama yok. 3x telefoto lens yok. S24 fe tam amiral gemisi seviyesinde
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Aslında yükseltme yapmayı düşünmedim çünkü şuankş mzellikleri bana yetiyor. Fotoğraf ve video ile çok ilgilenmiyorum zaten. Telefon olarak yeterli geliyor şimdi bir de tablet almayı düşünüyorum ikisi çok rahat yeterli gelir gibi
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Ben de sizin gibi düşünüyordum ancak elimizdeki cihazlar çok eskiyince 5 para etmiyor. Önceki cihazlarımdan biliyorum. Bir an önce değiştirmek gerek. Ve özellikle de bu a34 bana yeterli gelmedi. Kenarları alüminyum değil arkası **bleep**. Oyunlar konusunda felan iyi ama işte sadece onla da olmuyor. Güzel fotoğraf da çekiyor ama video performansı zayıf.