cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34

(Topic created on: 3 weeks ago)
243 Views
bestsamsung
Active Level 7
Options
Galaxy A

image

Samsung pil ömrün %90'a düşmüş değiştirmeniz gerekiyor dedi ama ekran sürem hala ilk günkü gibi bu nasıl oluyor. Bir de Nisan ayında pil ömrüne baktılar %90 dediler Kasım'da baktılar yine %90 dediler. Yani 6 7 ayda batarya ömrü hiç azalmamış mı? Yoksa hatalı mı ölçüyorlar? (Not: Bazıları 12 13 saat ekran süresi atıyorlar. Onlar %100 olmadan şarjdan çıkarmış telefonu. Çünkü %100 olmadan şarjdan çıkarırsanız son şarjdan bu yana kısmı sıfırlanmıyor haberiniz olsun. Yoksa o şekilde ben 15 saat ekran süresi aldım.
27 Comments
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Değiştirmeniz gerektiğini kim söyledi benim a54 82 şuan
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Samsung Member ekibi
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Garanti ile değiştirebiliyor musunuz şuan
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Evet garantiden tek sefer ücretsiz değişim yapılıyor ama ben bir kaç ay sonra göndermeyi düşünüyorum
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Benim a54 orijinal şarj aleti ile kullanmama rağmen 1 senede 82ye kadar düşmüş. Ama şuan 1 günü çok rahat kurtarıyor normal kullanımda 2 gğne de yetiyor. Garantisi bitmeye yakın yollayıp 2 yıl daha çok rahat kullanmayı düşünüyorum. Garantisi var ise bence biraz daha bekleyin
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
A34 batarya ömrü sıkıntı diyorlardı A54 belliki daha sıkıntı %82 epey düşmüs
Deniz7
Active Level 5
Galaxy A
Forumda baktım ama benden başka böyle bir problem görmedim. Benim cihazla da alakalı olabilir
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Olabilir
bestsamsung
Active Level 7
Galaxy A
Ama exynos işlemciler biraz fazla ısınıyor ondan da olabilir. A34 hiç ısınmıyor. Yani en azından bendeki çok soğuk bir cihaz