Original topic:

A34

(Topic created on: 10-14-2024 01:42 PM)
336 Views
Just_S24Fe
Expert Level 2
Options
Galaxy A
Bu kim arkadaşlar uzun aylar gönderi atmadım ne zaman atsam uğraşıp duruyor yeter artık hiç mi birşey paylaşamayacağız
image

9 Comments
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy A
Mert bak Allaha biraz inancın varsa Allahta görüyor beni sinirlendirmek için yaptığını görüyor hiç mi saygın yok beni burda kaç kişi biliyor neler paylaştığımı nasıl biri olduğumu trolsün sen başkaları da söyledi herkesle uğraşıyor diye benden şikayetçi olan kimlermiş söyle ama söyleyemezsin çünkü şikayetçi olan yok burda ki herkesle sorunluymuşsun hepsi bana söyledi kim söyleyebilir sence benden şikayetçi olanlar ?
0 Likes
Mert14
Active Level 8
Galaxy A
Dostum sorunmu var sende niye soyledigim seyleri kafaya takisiyosun bu yazidan sonra sana cevap vermiycem istedigini yaz ama cok dusunme bazi seyleri cok ciddiye aliyosun
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy A

Tamam cevap verme ama gcam go sürümü paylaşmak forumu kirletmek mi önceden ne kadar kişi paylaştı şuan benim dediğimden kaç kişi indirmiştir insanlara yardımcı oluyorum bu arada  geziyorum da ben günlük evde olan insanım sadece uzun günler gönderi paylaşmadım zaten paylaştığım tek şey kaç günde bir fotoğraf sadece bunu da insanların sorun edeceğini sanmıyorum tek derdin benim fotoğraf çiçek fotoğrafı vesaire genel paylaşmamsa söyle paylaşma sen yazdıkça bende yazacam senin gönderilerine de paylaşmam fotoğraf bu zamanlar da insanların kafası yorgun kimsenin kimseyle uğraşacak şeyi yok herkes kendi halinde yaptığın ayıp bir şey benim paylaştığım şeylerden daha gereksiz şeyler paylaşanlar var onlara da gidip yazabilirsin paylaşma diye sende insansın paylaşabilirsin herkes paylaşabilir burası özgür platform ama gerçekten söyle paylaşmanı istemiyorum diye

0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Gcam go sürümü paylaştın da ne oldu? Bu mert ne karışıyor istediğin kadar fotoğraf paylaş sen onu boşver kardeşim
0 Likes
Just_S24Fe
Expert Level 2
Galaxy A
Saol dostum teşekkürler ilgin için 😊😄
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Rica ederim
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Mert yeter artık insanları karışma istediği kadar forumda paylaşabilir asıl senin sorun ne?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Sen kimsin de seni ciddiye alacak kendi kendine yapıyorsun gcam go sürümü paylaştı da ne oldu? Sen neden karışıyorsun yeter artık ya insanları rahat bırak.
0 Likes
D_n_z
Expert Level 5
Galaxy A
Kafaya takma bunun gibileri