Original topic:

A34

(Topic created on: 11-15-2024 01:21 AM)
73 Views
bestsamsung
Active Level 10
Options
Galaxy A

image

Samsung pil ömrün %90'a düşmüş değiştirmeniz gerekiyor dedi ama ekran sürem hala ilk günkü gibi bu nasıl oluyor. Bir de Nisan ayında pil ömrüne baktılar %90 dediler Kasım'da baktılar yine %90 dediler. Yani 6 7 ayda batarya ömrü hiç azalmamış mı? Yoksa hatalı mı ölçüyorlar? (Not: Bazıları 12 13 saat ekran süresi atıyorlar. Onlar %100 olmadan şarjdan çıkarmış telefonu. Çünkü %100 olmadan şarjdan çıkarırsanız son şarjdan bu yana kısmı sıfırlanmıyor haberiniz olsun. Yoksa o şekilde ben 15 saat ekran süresi aldım.
27 Comments
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Haklısınız ben bir önceki giriş seviyesi honor telefonumu yaklasık 4 bucuk yıl kullandım sonra buna geçiş yaptım. Benim için inanılmaz bir yükseltme oldu ama bu telefonumu seviyorum. Performansı zayıflamaya başlayınca değiştirmeyi düşüneceğim dediğiniz gibi çöp olmadan önce değişmek gerekiyor
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Bir de işlemcisini aldığı geekbench ve antutu sporlarına bakın ne kadar güçlü bir cihaz olduğunu anlarsınız
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Baltım az önce gercekten s24 fe yükseltmeye değermiş. Gecen sene s23fe ile a54 a55 arasında çok büyük farklar yoktu
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
O s24 fe çok büyük sıçrama yaptı s20 feden bu yana ilk defa bu telefon dikkatimi çekti
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Katılıyorum bu sene çıkan cihazlar ve ai gerçekten çok iyi olmuş
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Bence de. Siz de bir düşünün derim hazır pil ömrü de azalmışken. S24 fe 7 büyük güncelleme alacak sizi rahat 6 sene götürür.
Deniz7
Active Level 7
Galaxy A
Haklısınız dğşüneceğim. Çok teşekkür ederim
bestsamsung
Active Level 10
Galaxy A
Ben de teşekkür ederim iyi geceler size