Original topic:

A34 yeşil ekran sorunu

(Topic created on: 08-07-2025 12:57 PM)
806 Views
ozzy7
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bugün chromeda video izlerken telefon bir anda yeşil ekran verdi dondu ve yeniden başladı daha önce hiç böyle birşey yaşamamıştım bir de bazen tiktokta çok gezince telefon donuyor uygulamadan zar zor çıkıyor ısınması da cabası. Bu telefon daha 2 tane daha büyük android güncellemesi alacak her güncellemede sorun çıkaracaksa light bir sürüm yayınlasınlar bari isteyen ona geçsin kasma donma yeniden başlatma sorunları yaşanmasın.

8 Comments
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Sorun android'de değil, yani one ui 8 de muhtemelen sorun olmayacak. Sorun çekirdekte. A34dün çekirdeği hasarlı ve yüksek ihtimal One ui 8 gelesiye kadar düzelmeyecek. Şu anda çekirdeki sorun çok ciddi durumda ve acil düzelmesi lazım. Ancak samsung hala bakmıyor bile
ozzy7
Active Level 6
Galaxy A
Sorun onda değil **bleep** değil çekirdek hasarı bilmem ne ben anlamam kardeşim ben kullanıcıyım sorun yaşarım bunu dile getiririm samsung efendi 2025 yılında kullanıcısına böyle bir sorun yaşatıyorsa bıraksın bu sektörü
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy A
Samsung'un kronik problemi bu. Her güncelleme sonrasında sorun çıkartıyor. Bunu bilip kabul edip almak lazım yada onun yerinde iphone almak lazım
ozzy7
Active Level 6
Galaxy A
Bir dahaki telefonum iphone olacak artık. Samsungun giriş, orta, üst segment cihazlarını kullandım hep bir sorun yaşadım bir firma kendini hiç mi düzeltmez
eyotech
Active Level 8
Galaxy A
eski telefonum A34'tü, S24 fe'ye geçtim dünya varmış dedim 😊 Yani A serisinden mümkün olduğunca uzak durmak lazım
immortallove
Active Level 1
Galaxy A
Chromenin güncellemelerini kaldır otomatik güncellemelerini kapat sorun chromenin yeni sürümünde
ozzy7
Active Level 6
Galaxy A
Öyle olsa diğer telefonda da aynı sorun olurdu ama onda böyle bir sorun yok
immortallove
Active Level 1
Galaxy A
Aynı sorun ui7 güncellemesinden sonra bencede vardı twitter.com da videoları sırayla gezerken yeşil ekran oluyordu telefon ısınıp kapanıp tekrar açılıyordu bazen donuyordu ben zorla tekrar başlatıyordum chromenin güncellemelerini kaldırınca artık sorunsuzca twitterda video seyrediyorum.