cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 usb nem sorunu

(Topic created on: 02-10-2025 01:24 AM)
228 Views
ArdaYılmaz
Active Level 6
Options
Galaxy A

Lütfen artık yardım istiyorum şarj yerine yağmur damlası geldi o gece şarj edemedim pirinçte beklettim sabahına düzelmişti sonra o gece tekrar ayrı uyarıyı vermeye başladı bildirim gönderiyordu ama yinede şarj ediyordu şuanda yine çok **bleep** bildirim gönderiyor şarj yerinide konrtol ediyorum ama hiçbişey olmamasına rağmen uyarı veriyor şarj olmuyor bunun çaresi yokmu ya Allah aşkına yardımcı olurmusunuz

image

26 Comments
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Dostum pirinç koymak mantıklı gelsede mantıksız bir çözüm olmuş fön makinesinin soğuk ayarıyla hafif üfleterek tutun geçmezse zaten çoktan oksitlenmeye başlamıştır tek çaresi şarj entegresini değiştirmek olur o zaman.
ArdaYılmaz
Active Level 6
Galaxy A
O gece fön makinesini tutmuştum oysaki ama yinede işe yaramadı
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Tuzlu su oldugu için fazla etkilemez tatlı su olsaydı oksitlenme yavaş olurdu tuzlu suda süreç daha hızlı işliyor yinede telefonu şarja takmadan bir gün civarı bekletin ara ara fön makinesiyle soğuk hava tutun sakın sıcak hava tutmayın cihazın içindeki entegreler yanar gider sonra hafif ılık tutmak daha mantıklı olur ve sakın şarj girişine bişey sokmaya çalışmayın kurusun veya nemi gitsin diye pirince koymanız bile çok tehlikeli bir davranış
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Galaxy A
Peki şuan ne yapmam gerekiyor cihaz şarj olmuyor ve sürekli o bildirimden geliyor
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Şuan cihazı oda sıcaklığında nemin az olduğu bir ortamda bir battaniye veya bir sofra bezi içerisine sarın ve sabaha kadar koyun beklesin sabah olduğunda yine şarja takmayın biraz fön makinesiyle ılık ve soğuk hava verip tekrar battaniye içinde bekletmeye devam edin 1 veya 1.5 gün şarja takmayın tek çözüm çaresi bu olur
0 Likes
ArdaYılmaz
Active Level 6
Galaxy A
Tamamdır teşekkür ederim moralim çok bozuldu cidden oksitlenmeye başladıysa çok üzülürüm ya
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Evinizde kullanılmayan bir diş fırçası ve dezenfektan vari birşey varsa hafiften fırçaya sıkın ve o kısımı temizleyin yağmur suyundaki tuzlardan arınsın hemen ardından fön makinesi tutun yaparken sakın ama sakın bastırmayın
0 Likes
ŞİMŞEK72
Active Level 3
Galaxy A
Yağmur suyu, tuzlu su değildir.
0 Likes
Bekir_S22_S24
Active Level 6
Galaxy A
Kusura bakmayın ama yinede oksitlenme yapar düzelttiginiz için sağolun :)