Original topic:

A34 telefon ekran bozulması

(Topic created on: 08-16-2024 10:53 PM)
573 Views
şipşo
Active Level 4
Options
Galaxy A

Ekran kapandı ama telefon çalışıyor. Verileri kaybetmeden nerede tamir ettirebilirim? Fiyatlar ne olur. Evde bi şey yapabilir miyim..temasssızlık olduğunu düşünüyorum.

15 Comments
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Servis orijinal ekranını 3. Parti teknik serviste değişim ücreti tahmini 3000₺. Önce yetkili servisten bir fiyat alın garantisi devam ediyorsa çok daha önemli ve fiyat belki daha uygun çıkar ses ve aramalar geliyor ama görüntü yoksa çok büyük ihtimalle ekran kırık. Servisten olumli sonuç gelmezse ist. Sirkecide yardımcı olabilirim
şipşo
Active Level 4
Galaxy A
Yarın şubeye götürsem servise hafta sonu gönderirler mi? Nw kadar sürede geri dönüş yapılır sizce? Ve veriler korunur mu acaba bu işlem sonucu? Teşekkürler yanıtınız için
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Yetkili servislerde süre çok değişkenlik gösterir 21 gün yasal işlem süreçleri var belki 2 saate belki 15 güne çözülür işiniz. Ben kendim teknik servis işletiyorum gerçek ekran değişim süresi yaklaşık 2 saat civarı
0 Likes
şipşo
Active Level 4
Galaxy A
Teknik servisinizin adı nedir?
0 Likes
DevletZabiev
Active Level 6
Galaxy A
Telefon hanının içinde servisimiz "doğubank" hanın ismi
0 Likes
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy A
Geçmiş olsun bi sebebi var mı yani ekran darbe filan mı aldı bilmek isterim bende a34 kullanıcısıyım
0 Likes
şipşo
Active Level 4
Galaxy A
Stres durumunda kaynaklı yanlardan olacak şekilde biraz sıktım ama fiziksel zarar yok
0 Likes
DarkOrbit
Active Level 8
Galaxy A
Anladım inşallah uygun fiyata tamir ettirebilirsiniz
şipşo
Active Level 4
Galaxy A
Samsunga yollayacağız. İnşallah verileri kaybetmem en önemli olan o
0 Likes