cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 kullanıcıları samsunga kızgın

(Topic created on: 06-14-2025 02:04 PM)
274 Views
CivCivA34
Active Level 6
Options
Galaxy A

Bu pil sorunu kasma ve ısınma sorunu a34 de nerdeyse bir özellik oldu. 

Önce sadece oleey one ui 7 geldi
Sonra bu neymiş yaaaa 
Oldu. Sadece hepsi şu Kernelden dolayı. Bize eski betayı attılar. DYE8 Düzeltilmiş olarak bize gelicekmiş. Ama bayağa bir özellik kısmadan getirin. Hatta hiç özellik kısmadan getirin ne bu yaa. Bu güncellemeyi isteyenler telefonuna yüklemeyecek hazır olarak one ui 7 gelen telefonları alıcak. Dün yaşadığım kasma ve donma sorununu önceki forumumda attım. Desteğe yazıyorum ekran kaydı at diyo. Telefon çöktü neyle atayim samsung? Ek cihazımda yok yani neyle atayim gelin eve görün bir iki kahve içip 1 gün yatılı kalın isterseniz. Bu hemen olmaz yani...
20 Comments
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy A
bende bir sorun yok sorun vardı ama fabrika ayarlarına çevirince düzeldi
CivCivA34
Active Level 6
Galaxy A
Belki bende onu yaparım. Devam ederse sorunlar
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy A
valla eski ilk akıllı telefonum Asus Zenfone 5 ti bu Zenfone 5 e bir güncelleme verdiler telefonu kullanma direkt çöpe at yani öyle 😂
Galaxy A
Bende A34 kullanıyorum çok akıcı oldu ısınma problemi de yok sıfırlamadım o yüzden
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy A
aga önceden direkt A34 ile tuşlarla format atılıyordu şimdi kaldırmışlar bilgisayar gerekiyor diyor diğer kullananlar
CivCivA34
Active Level 6
Galaxy A
Aslında bendede ısınma yok pil azcık başladı ama dün kurduğum gibi hemen çökmesi bu işte olmaz
barisbingol
Active Level 5
Galaxy A
benim de çöküyor surekli1749900517941.jpg
MahmutCan-A34
Active Level 9
Galaxy A
telefonu bir sıfırla aga bizde bir problem yok ben telefonu sıfırladım çoğu donma takılma problemleri düzeldi
barisbingol
Active Level 5
Galaxy A
sifirladiktan sonra böyle oldu reis