Original topic:

A34 kernel hkk.

(Topic created on: 06-16-2025 12:51 PM)
1176 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar,

Gerçekten aklıma takıldı bu A 34 telefona gelen 7 yazılımı ile birlikte verdikleri kernel yazılımı olan 6.6.50 sürümünü acaba samsung yenileyecek mi, var mı bir haber? ; Bu telefon böyle en kritik anda en muhtaç olduğumuz anda kilitlenirse ne yaparız benim başıma iki kere geldi de,var mı bir duyum.
Selam ve saygılarımla.
Kemsa.

MahmutCan-A36
Active Level 10
Galaxy A
aynen aga telefon aldım bir sorundan dolayı yetkili servise yolladım telefon yetkili servisteyken yetkili servis hakkındaki şikayetlerin hepsini okudum ödüm bilmem neyime karıştı acaba benim telefonum nasıl gelecek diye şikayetlerde telefonum kırık geldi bozuk geldi her türlü şey yazıyordu ayvayı yedik ya benim telefonda öyle gelirse dedim onarım takibinde onarım tamamlandı yazdı kargo takip numarasını bana vermediler kargoya verildiğini bilmiyordum servise yolladığım kargo şirketi beni aradı servisten telefonunuz geldi diye bende abi şu telefonun poşetini sen aç bir bak dedim telefona birşey oldu korkusundan adam benim öyle bir yetkim yok beyefendi paketi açamam diyo bende tamam deyip kapattım büyük heyecanla gittim içimden inşallah birşey yoktur dedim girdim kargo şirketinin kapısından içeri adam imza at al paketi dedi aldım abi ben bunu burada açabilirmiyim dedim aç dedi heyecanlıyım acayip telefonun bozuk çıkmasını bekliyorum şikayetlerden dolayı açtım telefonun ekranı değişmiş yeni ekranın köşelerinde yapışkan poşetleri vardı 20 iş günü yada 30 iş günü dolduğu için adamlar ekranı montajladığı gibi aceleyle telefonu kargoya vermişler poşetleri temizlemeden telefon açıldı hiçbir şey yok telefonda boşuna korkmuşum bu arada 20 yada 30 iş günü dolduğu için haklarım varmış onuda bilmediğim için aldım telefonu çıktım kargo şirketinden 😂
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam güle güle kullan👏
MahmutCan-A36
Active Level 10
Galaxy A
o telefon tarihe karıştı aga servise verdim değişim kağıdı verdiler değişim kağıdını fatura ile birlikte aldığım satıcıya yolladım 1.5 ay sonra vergileri kesip parayı hesaba yatırdılar sonra aynı servise bıraktığım telefonun markasından iki başka markadan bir telefon daha aldım eskittim üçünüde birisini anneme birisi kapalı şekilde yatıyor diğerini babama verdim bende A34 aldım A34 Samsung markasından ilk telefonum 😂
ErtanEr
Active Level 1
Galaxy A
Ben telefonu hiç sıfırlamadım aldığımdan beri. Şimdide güncellemeyi yükledim. Tek sorun şarj biraz çabuk bitiyor gibi ama o da zamanla oturacaktır. Kitlenme donma kasma olmadı bende hiç.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Genelde arka plan çalışanları bunu tüketiyor hiç kullanılmayan uygulamalar tüketiyor ben hiç kullanılmayan uygulamaların hepsini uyku moduna aldım derin uyku moduna aldım Samsung'un kaldırılmayan uygulamalarını zorla durdurdum verilerini sildim şu anda pil yüzde 64 ve sabahtan beri kullanıyorum demek ki %36 ile 3 saat 47 dakika kullanmışım.
Söylediklerim sadece tavsiye niteliğindedir iyi günler dileklerimle.
ErtanEr
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler. Deneyeceğim. Bende %100de şarjdan çektim sabah. Arka planda youtube dinledim 3 saat filan. Ekran süresi 4 saat şarj %29.
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Süper süre👏👏
A34yusuf
Active Level 3
Galaxy A
Gine 2 defa olmasi iyi benim 12 13 defa oldu
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Bu işin tadı kaçtı desene😮
A34yusuf
Active Level 3
Galaxy A
Valla ya format attim daha cok hata olmaya basladi duvar kagidini degistiremiyom