Original topic:

A34 kernel hkk.

(Topic created on: 06-16-2025 12:51 PM)
991 Views
KEMSA
Expert Level 2
Options
Galaxy A

Merhaba arkadaşlar,

Gerçekten aklıma takıldı bu A 34 telefona gelen 7 yazılımı ile birlikte verdikleri kernel yazılımı olan 6.6.50 sürümünü acaba samsung yenileyecek mi, var mı bir haber? ; Bu telefon böyle en kritik anda en muhtaç olduğumuz anda kilitlenirse ne yaparız benim başıma iki kere geldi de,var mı bir duyum.
Selam ve saygılarımla.
Kemsa.

Galaxy A
O kadar beta yap ertele hala hatalar olsun
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Evet demek istediğim zaten bu bu kadar yazılımcıyı bir araya toplamışsınız hiçbiri bir şey başaramıyor bu kadar beklet kernel hatalı yazılım ver, bir deli bir kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış işte bu olay😂
Galaxy A
Ben a de 54 ve ıphone var a54 ılkçıktığından berı 5.1 kullandım 1 hafta önce uı7 yaptım 6 bile kullanmadım o kadar guvensız apple da hata oluyor ama adamlar düzeltıyor apple yazılımını satıyor
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Hem de anında düzeltiyorlar
Galaxy A
Aynen fıyatını eleştırebılırız ama adamlar uğraşıyor samsungun her cebe göre cıhazı var gözü milletın cebınde gıbı ama destek sıfır
Galaxy A
Bide samsumg neden apple özeniyor ıkonlar bile apple gibi pil simgesini söylemıyorum bile
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy A
Yamalarla düzeltirler ama bu kadar bekletip böyle bir kernel ile gelmesi saçma cidden
Galaxy A
Kernel değişecek ui 8 ile
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Hocam merhaba,
İşte yine 8 versiyonuna kaldık ifade ettiğiniz gibi yani pantolon uyduramadık gömlek verelim hesabı değil mi😂
Galaxy A
Kernel 3 4 hafta anca hazir olur arti 2 hafta da sertifikalanma suresi