cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 kasma sorunu

(Topic created on: 02-15-2025 08:38 PM)
267 Views
zalocann
Active Level 5
Options
Galaxy A

Normal telefonu kullanırken instagram da olsun Arada çok kasiyor titreşim i kapattim parmak izini kapattim navigasyon tusu tuşlar i kullanıyorum telefon biraz rahat olsun diye ram plus 4 GB ta eksik veya fazla değil uygulamalar fazla ama 100 gb daha boş alanım var bunla zarar vermez apk falanda yok anlam veremedim good lock ta kaldırdım sizde böyle kasma sorunu oluyormu

13 Comments
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy A
MediaTek islemci, samsungun bütçe telefonu, savunulacak bir tarafi yok sonuc olarak. Kasmamasi icin S serisine geçmeniz gerekmekte.
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy A
Not: cihazib yurt disi fiyatinin herhangi bir yurt disinda calisan vatandasinin 12-14 saatlik mesaisinin parasina denk oldugunu unutmayarak yargilamak lazim
0 Likes
Galaxy A
Benmki a35 gram kasma yok her şey açık 120hz adaptifde
0 Likes
wirbusiness
Active Level 4
Galaxy A
Kusura bakma hocam, MediaTek ile geliyor A34 ler,👏
0 Likes
keremavcil
Active Level 3
Galaxy A
ben de a34 kullanıyorum 2023 aralık ayında almıştım her hangi bir kasma yok sadece takılmalar oluyor ama rahatsız edecek kadar çok değil. 8gb ram ve üstü olan cihazlarda ram plus kullanılması tavsiye edilmiyor, sanırım faydadan çok zararı varmış 8 yeterli zaten.
tugur
Active Level 5
Galaxy A
A34 ün kastigini ilk defa senden duydum Samsung ile iletişime geçsen çok iyi olur
keremavcil
Active Level 3
Galaxy A
ayarlar>batarya>arkaplan kullanım limitleri bölümünden kullanılmayan uygulamaları uykuya al ayarını açtım ve bildirim gelmesi gerekli olmayan tüm uygulamaları derin uykudaki uygulamalar listesine ekledim eğer yapmadıysanız bi bakın bence
keremavcil
Active Level 3
Galaxy A
aslında cihazı ilk aldığımda hiçbir ayar yapmadığım haliyle de hiç kasma olmuyordu belki cihazınızda bir sorun olabilir
ęto
Active Level 7
Galaxy A
a34 kullanıyorum denk geldiğim bir kasma problemi yok goodlocktan coğu şeyi de kullanıyorum ram plus kapalı ama bende 100+ gb bos alanım var