tylerthecreator
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
ilk basta kilit ekranindan başlamak isterim. telefon kapalı konumdayken power tuşu ile telefonu açtığımda telefon eskiden direk ekranını açardı, şimdi kasarak açılıyor. kilit ekranında iken quick paneli açarken müzik kısmı 1-2 sn sonra yükleniyor.
AOD:
aod baştan sona sorunlu. güncelleme sonrası aod'dan memnun olanın olmadığını düşünüyorum.
saat stilleri kendi kendine farklılık gösteriyor. clockface'ten de bişey seçmiş olsam da, standart olan saat stilini kullansamda saçma bir şekilde kilit ikonunun üstüne çıkıyor ve hep aynı kalıyor.
aod
telefonun cevap vermemesi:
bu problemi çok **bleep** yaşıyorum. tekrardan baslatmak için normalde power tuşuna 10sn basmak yeterli olur ama asla işe yaramadı ve kendisinin açılmasını bekledim, gecen nfc ile odeme yapacakken kasada tabiri caizse rezil oldum.
kamera uygulaması:
neden biseyleri sıkıştırma hevesiniz var asla anlayamıyorum, eskiden çok daha iyiydi.
gemini veya google asistanı başlatma:
google asistanı başlatmak isteyince eskiden telefonun alt koselerinden kaydırmak yeterli oluyordu, gayette pratik bir özellikti ama onuda kaldırmışlar.
finder'ın uygulama ekranında en alta taşınması:
eskiden finder uygulama ekranının en üstündeydi. bu daha iyiydi çünkü alışılmış bir tasarımdı. uygulama ekranından çıkarken yanlışlıkla sürekli basıyorum.
daha fazla var ama en önemlisi bunlar.
3 Comments
Artisit34
Active Level 9
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy A
Finder, kamera, ve gemini dışında dediklerinize katılıyorum. Saydığım 3 kısım gayet olması gerektiği gibi kullanışlı olmuş
tylerthecreator
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy A
tamam yeni özellikler gelebilir ama neden eskileri kaldırıyorlar bu çok saçma geliyor ve ben eskiden daha da memnundum şuan bu problemler çözülmezse telefonumu değiştirmeyi bile düşünüyorum.
Ramocann
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
3 weeks ago in
Galaxy A
Quick panel'i eskisi gibi kullan seçeneğinin olması gibi finder ve gemini için de bu seçeneğin olması kullanıcı memnuniyeti açısından çok iyi olurdu. Alıştığınız özelliklerin kaldırılması bence saçmalık değil zorbalık, dayatma