Original topic:

A34 hızlı şarj gitmesi one ui 7ile

(Topic created on: 06-18-2025 12:13 PM)
150 Views
Mehmet-Nuri
Active Level 1
Options
Galaxy A
 
image
 
Cok hızlı sarj gidiyor ne yapmalıyım lutfen yardımcı olunuz
7 Comments
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy A
Saydamlığı ve animasyonları azalt biraz **bleep** eder ve arka plan işlemelerini kapat veya en fazla 2 işkem olarak ayarla
Mehmet-Nuri
Active Level 1
Galaxy A
Teşekkürler
Furkan1665
Active Level 8
Galaxy A
Birşey değil
KEMSA
Expert Level 2
Galaxy A
Kullanmadığın Samsung uygulamaları eğer kaldırılıyorsa kaldır,kaldıramadığın uygulamaları ise zorla durdur seçeneğinden durdur ve derin uyku moduna al, telefondaki hareket özelliğini 120 hertz'den 60'a indir, always on this play özelliğini kapat, karanlık modu kullan, çok kullanmıyorsan çok ihtiyacın yoksa bluetooth'u kapat biraz **bleep** edecek göreceksin çünkü sonuçta bu telefonun bütün özelliklerini açarak kullanırsan normalde pil 3 saat 4 saat gider ama kullanılmayan özellikleri kaldırırsan kapatırsan derin uyku moduna alırsan tasarruf edersen yaklaşık 7 saati bulursun.
Kolay gelsin.
Mehmet-Nuri
Active Level 1
Galaxy A
Kral direkt telefonu kapatim daha az sarj yer
Galaxy A
yedek alıp cihazı sıfırlarsan 1 - 2 haftaya düzelir.
Düzelmezse kısıtlamayı düşünebilir veya yeni yazılım bekleyebilirsin.

marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar 🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum