cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34'e gelen android 14 hakkında

(Topic created on: 12-23-2023 06:34 PM)
696 Views
eegrgl
Active Level 4
Options
Galaxy A

Samsung A34 e gelen Android 14 güncellemesinden sonra telefonun kullandığı sistem depolaması azaltılmış sanırım ortalama ne kadar yer açıldı eskiyi ve yeniyi bilen var mı?

17 Comments
DarkOrbitA34
Active Level 8
Galaxy A
Ne kadar azalıp arttığını bilmiyorum ama şuan 14 küsür gb kullanıyor bende 128lik olanı var ama 4 yıl güncellemeyle depolama alanı yetersizliğinden sıkıntı yaşayacağımı düşünüyorum
samsunag34
Active Level 6
Galaxy A
37-15=22 GB
0 Likes
samsunag34
Active Level 6
Galaxy A
128 GB ve 256 GB aynı olmuş sistem boyutu
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Güncellemeden sonra telefon yavaşladı mi?Pil nasil,Hata,bug çıktı mi?Güncelleme konusunda çok tereddütluyüm.Bana anlatırmısın
0 Likes
eegrgl
Active Level 4
Galaxy A
Çok kısa anlatayım pil tam şarjda %5 civarı sanki hızlı gidiyor emin olamadım belki benle alakalıdır. Ben fabrika ayarına sıfırladım öneri sonucu yine çok bir **bleep** olmadı. Varsayılan yazı fontu gerçekten çok gözüme battı o saat kısmı şarj yüzdesi kısmı sanki 100 liralık telefon almışım da fontu öylesine geçiştirmişler gibiydi. Diğer metinler fena değil ama saat ve şarj yüzdesi sürekli gözümün önünde olunca alışamadım roboto stilini kullanıyorum inşallah düzeltilir talepte bulundum. Bunun dışında aşırı bir değişiklik yok cihazda Ram kullanımı da ya aynıdır ya da %5 o da artmıştır. Şahsen çok kez söyledim yine söylüyorum imkanım olsa 1 2 ay daha yapmazdım beklerdim hata ettim çok övdükleri için ama A34 için 6/10 veriyorum bu güncellemeye. S serisi olsa belki öneririm daha fazla yenilik gelmiş çünkü ama bize fazla yenilik gelmemiş. Geldi diyen varsa da açıkça söyleyebilir ben öyle aa bu çok iyi olmuş tepkisi verilecek bir yenilik göremedim. Yine de yenilik yeniliktir deyip güncelledik işte. Son olarak navigasyon çubuğunda az bir yavaşlama var ben kaydırmalı kullanıyordum tam entegre edilememiş sanırım uı 6da. Benim anlamadığım zaten çok iyi çalışan bir şeyi güncelleme ile nasıl bozmayı başardıkları. Bu şekilde, faydası olursa ne mutlu.
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Faydası oldu.Daha da hızlandı telefon.2 gün geçsin pil kullanımını da gorecezz
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Valla güncelleme kesinlikle çok pişmanım şarji çekiyor resmen bekleme de bile şarjım gidiyor bütün uygulamalar uyku modunda cihaz tasarruf modunda
0 Likes
eegrgl
Active Level 4
Galaxy A
Evet hocam toplam %100lük şarjda %5 civarı bir kayıp var gibi geldi bana
0 Likes
Osmanncakirr
Active Level 8
Galaxy A
Bende %10 dan fazla hart reset atmayı düşünüyorum
0 Likes