cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 android güncelleme sonrası

(Topic created on: 02-25-2024 06:12 AM)
437 Views
paradoxj9
Active Level 1
Options
Galaxy A
Merhaba arkadaşlar A34 6.0 güncelleme sonrası bariz bir şekilde batarya tüketimi arttı. Şarj çabuk biter oldu. Benzer sorun yaşayan var mı?
8 Comments
Galaxy A
Aynı sorun tabletimde gerçekleşti f ark edilir şekilde şarjım düşüyor eskiye nazaran. Ve tablette çoklu uygulama işlerinde performans düşüklüğü yaşamaya başladım. Tavan ses düzeyinin düşürülmüş olduğunu düşünüyorum. Android 13 de her şey çok iyiken hem beklettiler o kadar hem de kötü yanlarıyla Android 14 ü sevmedim
Anonymous
Not applicable
Galaxy A
Ben de de var aynı sorun A 34 malesef hızlı gidiyor evet
Mert14
Active Level 7
Galaxy A
evet a34 keske guncellemeseydim
paradoxj9
Active Level 1
Galaxy A
Her şey aynı bütün ayalar aynı ama sadece bir güncellemeyle bozdular telefonu maalesef
Melih_S24FE
Expert Level 1
Galaxy A
Evet ram kullanımı ile doğru orantılı olarak şarjda çok arttı, 6.1 ile düzelir umarım.
Galaxy A
Ben a54 kullanıyorum hala 5.1 burda zamanın da uyardık ama dinleyen yok1708845389585.jpg
0 Likes
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy A
Bende aynı sorun yok.Aksina daha fazla gidiyor.120Hz de 10 saat 27 dakikayı gördüm.1 ay önce gelen yama güncellemesi ile de 11 saat gördum
0 Likes
paradoxj9
Active Level 1
Galaxy A
Ram kullanımında çok bir **bleep** yok. Pil kullanımlarına baktığımda google chrome zirveyi çekiyor gereksiz yere çok tükettiğini **bleep** ettim sıfırladım ayarlarını sildim yükledim bakalım ne olacak
0 Likes