cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 alt ana ekran tuşların alt tarafı görünmüyor ve kullanılmıyor

(Topic created on: 04-14-2024 10:13 PM)
401 Views
Mercedes27
Active Level 2
Options
Galaxy A
A34 kenarlara ve altta bulunan kullanılmayan siyah çerçeve bende alt taraftaki yukarı doğru çıkmış ana tuşların alt tarafına kadar siyah bölüm oluşmuş hiç bir şekilde kullanılmıyor bilen varsa yazarsa sevinirim.
0 Likes
30 Comments
NGXL
Active Level 7
Galaxy A
Ayarlara gir oradan "genel yönetim" sekmesinde alt kısımda "başka bir şey mi arıyorsunuz" bölümünde Nagovasyon çubuğu bölümüne gir. Sende tuşlar modu açık olması gerek oradan "kaydırma hareketleri" özelliğini seç. Tuşlar gidecektir. Sonra tekrar tuşlar özelliğine basınca düzelebilir
0 Likes
Mercedes27
Active Level 2
Galaxy A
Yanıtın için teşekkürler ancak dediğini yaptım olmadı parlaklığı fulleyince az bisey belli oluyor kullanmadığım alan
0 Likes
NGXL
Active Level 7
Galaxy A
Önceden.
Bir ayar değiştirmeden kendiliğinden mi oldu
0 Likes
Mercedes27
Active Level 2
Galaxy A
Evt bu şekilde 2 tane siyah bölme var üstteki kullanamadıgım alan IMG-20240414-WA0000_1000001958_1713121592.jpg
0 Likes
NGXL
Active Level 7
Galaxy A
Gördüm bu yazılmsal bir hata
0 Likes
Mercedes27
Active Level 2
Galaxy A
Ne yapmalıyım
0 Likes
NGXL
Active Level 7
Galaxy A
Eğer birden kendiliğinden olduysa sıfırlamak işe yarayabilir
0 Likes
Mercedes27
Active Level 2
Galaxy A
Müşteri hizmetleri ile görüştüm sağolsunlar komple sıfırlama yapma diyor bi tane farklı seçenek varmış veriler uygulamalar kalacak şekilde sıfırla diyor bende endişeleniyorum yine yapmiyorum
0 Likes
NGXL
Active Level 7
Galaxy A
Müşteri hizmetlerinin dediği sadece ayarları sıfırlaması. O da yarayabilir ama bu durumla ilk defa karşılaşıyorum o yüzden tam bilgim yok