cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

A34 One UI 7 Deneyimi

(Topic created on: 06-13-2025 07:43 PM)
137 Views
aruzcu
Active Level 2
Options
Galaxy A

Güncellemeyi kuralı yaklaşık 3 saat kadar oldu,3 saat içerisinde %35 civarında şarj yedi 120 Hz kullanıyorum parlaklık ayarı tam ortada ve Instagram twitter gibi uygulamalarda gezindim.Onun dışında animasyonlar felan gayet akıcı hiç donma kasma veya bir sorun yaşamadım henüz.Isınma sorunu ve kilit ekranında donma yaşayan arkadaşlar gördüm bende böyle bir sorun olmadı.Kısaca şuana kadar gayet stabil bir şekilde çalışıyor.Umarım performansı merak edenler için yararlı olur iyi forumlar.

4 Comments
FurkanA345G
Expert Level 3
Galaxy A
Öğlen 14 den beri aktif kullanıyorum saat 19 %23 6 saat pil ekran suresi vermiş ayarlardan yalan söylüyor biraz
oylecebirisi
Expert Level 4
Galaxy A
Ayarlara bazen inanmamak gerekebiliyor kendi gözleminizle bakmak lazım bazen olumsuzluk yaşamamanız çok sevindirici bir haber ❤
Aydoğan34
Active Level 1
Galaxy A
60hz 85-20 arası kaç saat ekran süresi alırsınız? Güncelleme yapıp yapmama konusunda kararsızım.
aruzcu
Active Level 2
Galaxy A
Hocam açıkçası hiçbir fikrim yok kullanıcıdan kullanıcıya göre değişiyor bu şarj işi oyüzden deneyip görmek lazım.Güncellemeyi de biraz daha bekleyip öyle yapmanızı öneririm ne olucağı belli olmaz