Original topic:

A34 One UI 7.0

(Topic created on: 08-03-2025 10:28 PM)
507 Views
GalaxyA34oe
Active Level 4
Options
Galaxy A

Arkadaşlar yarın A34 telefonumu 6.1 sürümünden 7.0 sürümüne güncellemeyi düşünüyorum. Son gelen Temmuz güncellemesiyle maybe-dirty-kernel düzelmiş. Bu zamana kadar güncelleme yapmamış olmamın nedeni kernelin tamamlanmamış olmasıydı. Ancak artık bu sorun da giderildi. Benim sorum şuan 7.0 sürümü ile A34 kullanan arkadaşlara siz memnun musunuz yeni sürümden. Herhangi karşılaştığınız bariz bir hata/hatalar var mı? Önceki sürüm ile 6.1 ve şimdi ki 7.0 karşılaştırdığında önceki sürümde şu özellik vardı fakat bu yeni sürümde (7.0) kaldırıldı dedidiğiz önemli bir özellik/özellikler var mı? Telefonun 7.0 sürümündeki stabilitesi akıcılığı nasıl? A34 kullanan arkadaşların değerlendirmeleri/yorumları çok kıymetli olacak şimdiden teşekkür ediyorum yanıtlarınız için.

24 Comments
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A

maybe-dirty-kernel hatası çözüldü
Akıcılık Artmış
Pil Kullanımı Dengeli
Kamera Uygulaması Güncellenmiş
Samsung Members, Reddit ve XDA forumlarında A34 kullanıcıları arasında genel memnuniyet yüksek
6.1'de kalayım mı diyen çoğu kullanıcı güncelledikten sonra geri dönmek istememiş
İlk 1-2 gün “ısınma, pil düşüşü yaşanabiliyor ama sonra sistem toparlıyor
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Gönül Rahatlığıyla Geçebilirsin Daha Sağlıklı.
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Değerli ve kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim. Yorumunuzu dikkate alarak güncellemeyi yapıp yapmayacağıma karar vereceğim. 🙏 👍
SekoBşqan
Active Level 6
Galaxy A
Kendi Yorurumdan Daha Çok Genel Olarak Herkes Tarafından Dile Getirilen Bir Paylaşım Yaptım Şahsi Geç Derdim Direkt Ama Herkes Memnun Sende Memnun Olursun Hayırlı Olsun Şimdiden🙏
Galaxy A
Gec gitsin
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Sanırım kullanıcı adınızdan da anlaşılacağı üzere S24Fe kullanıcısısınız. A34 değil.
Galaxy A
A34 kullandım ilk çıktığında akrabama vermiştim telefona baktım one ui 7 sürümüne güncelledim (akrabam güncellemeyi bilmiyo) güncelledim senin dediğiniz maybe dirty kernel ve diğer sorunlar çözülmüş rahatlıkla geçebilirsin kardeşim
GalaxyA34oe
Active Level 4
Galaxy A
Teşekkürler yanıtınızı/yorumunuzu güncellemeyi yapıp yapmayacağıma karar verme konusunda kesinlikle dikkate alacağım.
Galaxy A
Birşey değil ben baktım akıcı çok güzeldi pil ömrü daha uzamış gibiydi ve ben kullandığımda 6 7 saat gidiyodu pil kullanımı dengeli iyi 7 buçuk 8 gibi gidiyor